Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 138 kJ / 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,54 g |
Tuky | 15,33 g |
Vláknina | 5,37 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR4y
Moje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR4y
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 38 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 42 minutami
Svíčková na smetaně
Sahula před 48 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
pohanka recepty,
pohanka se zeleninou,
pohanka,
zapečená pohanka,
recepty z pohanky lámanky,
pohanka a její účinky na zdraví,
recepty pohanka,
pohanka zapečená,
zapékaná pohanka se zeleninou,
pohanka recept,
recepty z pohanky,
pohanka v kuchyni,
recept pohanka,
pokrmy z pohanky recepty,
zapečená pohanka recepty,
pohanka vaření,
recepty na pohanku,
zapečená pohanka s tofu,
pohanka se zeleninou recepty
Suroviny:
pohanka,
voda,
česnek,
bylinky,
cibule šalotka,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
kukuřice,
vejce,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (17)
Zaujala ma veta, že sa rutín ničí vysokou teplotou. Ale pri pečení je predsa teplota 200 stupňov...
Tejajo, musela jsem se hodne premlouvat abych to vyzkousela, protoze jsem pohanku jedla jednou a nebyla to dobra zkusenost. Ale odvaha za to stala, protoze tohle mi fakt moc chutnalo
Pozri .
http://www.agroserver.sk/news/polnohospodarstvo-ci...