Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 628 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,40 g |
Tuky | 32,71 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 4,84 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 39,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z hovězího a slepičího masa uvaříme vývar (sůl, celý pepř, nové koření)
Krok 2: V jiném kastrolu orestujeme zeleninu, cibuli a česnek
Krok 3: Zalijeme vývarem. Přidáme fazole, protlak a kroupy a vaříme téměř do měkka.
Krok 4: Přidáme nakrájené zelí, kapustu a uzené maso.
Krok 5: Povaříme a přidáme nakrájené hovězí, slepičí maso a klobásu.
Krok 6: Dle chuti přisolíme
Zveřejněno 8. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYEY
Moje poznámka
Eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYEY
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 47 minutami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 47 minutami
Jahodový mixík
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč s posypkou
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 3 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 46 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
wimra před 1 hodinou
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 3 hodinami
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 4 hodinami
Anglické palačinky
Layoo před 9 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 15 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 15 hodinami
Tématické fráze:
eintopf,
eintopf recept,
polévka eintopf,
eintopf recepty,
aintop,
eintopf polévka recept,
hovězí eintopf,
aintopf,
recept na eintopf,
ein topf,
eintopf polévka,
hovězí eintopf recept,
recept eintopf,
eintop,
recepty eintopf,
zeleninová polévka jako eintopf - recept,
ein top,
ajntopf,
ein topf recept,
ain topf
Suroviny:
přední hovězí,
slepice,
maso uzené,
klobása,
mrkev,
petržel,
cibule,
česnek,
protlak,
fazole,
kroupy,
zelí hlávkové,
kapusta
Komentáře (6)