Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 707 kJ / 2 081 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 218,40 g |
| Tuky | 127,10 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 595 mg |
| Sodík | 4,98 g |
| Sůl | 11,85 g |
| Sacharidy | 10,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládičky z panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/081V
Moje poznámka
Roládičky z panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/081V
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 1 hodinou
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 6 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 7 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 11 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 12 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 12 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 13 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 13 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 14 hodinami
Tématické fráze:
úprava vepřové panenky,
slané roládičky,
masové roládičky,
vepřové roládičky,
vepřová panenka úprava,
recepty panenka,
mini roládičky,
křehka panenka,
recepty na vepřovo panenku,
kuřecí roládíčky,
vepřová panenka recepty,
panenka úprava,
uprava vepřové panenky video,
úprava panenky recept,
recepty z panemky,
úprava panenky,
videa na uprava žampionu,
sýrové roládičky,
mini roladicky z veproveho masa,
vaření křehká panenka
Suroviny:
panenka vepřová,
šunka,
sýr plátkový,
sůl,
pepř,
tuk na smažení,
slanina anglická,
maso uzené,
žampióny
Komentáře (8)