Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Expresní horká čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J83D
Moje poznámka
Expresní horká čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J83D
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 33 minutami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 4 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 6 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 7 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 7 hodinami
Tématické fráze:
horká čokoláda recept,
popis pracovního postupu sloh,
slohová práce popis pracovního postupu,
pracovní postup sloh,
recept na horkou čokoládu,
slohová práce recept,
slohová práce popis receptu,
recept horká čokoláda,
popis pracovního postupu,
slohová práce pracovní postup,
horká čokoláda,
sloh popis pracovního postupu,
slohové práce pracovní postup vaření,
slohové práce recept,
sloh pracovní postup,
slohová práce popis pracovního postupu recept,
horká čokoláda z mikrovlnky,
slohove prace pracovni postup,
slohové práce recepty,
recepty horká čokoláda
Suroviny:
mléko,
zdobení figurky čokoládové,
zdobení figurky čokoládové,
zdobení čokoládové,
šlehačka,
skořice,
zdobení čokoládové,
cukr,
čokoláda hořká
Komentáře (66)
Bodík samozřejmě posílám
udělala jsem asi 3x ,4x více měla jsem na starost děti (kamarádz mé dcery )
ona si je k nám pozvala a jely s tátou ze školy
tak tu CHLASTALy až až
ale nám v topkách to nevadí že ?
Nikdy se ale nezaregistruju, do diskuzí nepřispívám. Poprvé a naposled až dnes. Podtrženo a sečteno - recepty fajn, jejich tvůrci jistě dobří kuchaři, ale atmosféra tady zatuchlá
Tak dobrou chut.
Srettka - piš jak chceš, jak uznáš za vhodné TY. Tvůj recept, Tvoje svoboda, tvoje volba.