Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 850 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,10 g |
Tuky | 30,50 g |
Vláknina | 40,72 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 105,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák plněný žampionovou směsí a Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNDy
Moje poznámka
Bramborák plněný žampionovou směsí a Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNDy
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 9 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 28 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 50 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 54 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky se směsí,
bramborák se směsí,
hermelín v bramboráku,
plněný bramborák,
bramboracky s hermelinem,
bramboráky se zeleninovou směsí,
žampionová směs,
bezmasá směs na bramboráky,
bramborak s hermelinrm,
bezmasá směs k bramborákům,
recepty s hermelínem,
bezmasá směs na bramborák,
plněné bramboráky,
bramborak kapsa,
zampionové karbanátky,
bramborák se zeleninovou směsí,
bramborák se zeleninovou směsí,
plněný hermelín,
směs do bramboráku,
plněni bramborak
Suroviny:
brambory,
česnek,
vejce,
mouka hladká,
chilli,
sůl,
majoránka,
olej,
žampióny,
cibule,
česnek,
smetana,
chilli,
sůl,
pepř,
paprika,
máslo,
majoránka,
sýr hermelín
Komentáře (10)