Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 227 kJ / 1 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,07 g |
Tuky | 23,06 g |
Vláknina | 31,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 366,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavý pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mPGn
Moje poznámka
Tmavý pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mPGn
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
zitny chleb lidl,
tmavý kváskový chléb,
tmavý chléb z domácí pekárny,
žitny chleb z lidlu,
zitný chleba z lidlu,
lehky tmavy chleb,
žitný chléb recept,
žitný celozrnný chléb z domácí pekárny,
lidl chleba,
recept na chleb tmavy celozrny,
kváskový chléb lidl,
lídlchleby,
zitny kvasek tmavy,
domácí tmavý chleba,
tmavý chleba recept,
lidl žitný kvásek recept,
chléb z kvásku z lidlu,
chléb z chlebové pšeničné tmavé hladké mouky,
pšenično zitny chleba ze sucheho drozdi,
kvásek na tmavý chléb
Suroviny:
voda,
olej,
sůl,
kmín celý,
vločky ovesné,
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka chlebová pšeničná,
droždí čerstvé
Komentáře (5)