Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,56 g |
| Tuky | 6,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, opečeme na oleji, zalijeme trochou vody a vínem, přihodíme snítku rozmarýnu nebo tymiánu a dusíme 4 hodiny, až se víno pěkně vydusí.
Krok 2: Podáváme s brambory, které dáme vařit společně s cibulí nakrájenou na čtvrtky, mrkví na kusy, osolíme, opepříme, přidáme kousek Masoxu. Po změknutí nahrubo rozšťoucháme a vmícháme smetanu.
Zveřejněno 1. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holandské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYOv
Moje poznámka
Holandské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYOv
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 2 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 3 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 49 minutami
Těsto na pizzu
[email protected] před 1 hodinou
Tvarohová pizza
veronika_straka před 2 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 2 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 2 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 3 hodinami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 3 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 3 hodinami
Tématické fráze:
holandské maso,
holanské karbanátky,
holandské kuchyně,
holandské hovězí,
holandské řízky v ph,
holandský kotlet,
"holandský kotlet",
holandský pstruh,
holandské brambory,
holandské hovězí s cibulí,
hovězí po holandsku,
holandské maso recept,
holandsky tokan,
maso holandske,
holandské cukroví,
holandský pstruh s cibulí,
holanske brambory,
holandský recept na hovězí maso,
hovězí holandská pečeně,
recept na holandské hovězí maso
Suroviny:
hovězí zadní,
víno červené,
sůl,
pepř,
rozmarýn
Komentáře (9)
Chválím fotku a posílám bod!