Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 216 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,96 g |
Tuky | 10,23 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 39,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso odblaníme a nakrájíme na menší kousky.
Krok 2: Na malé kostičky nakrájenou slaninu, či špek rozškvaříme na troše oleje a maso na něm necháme zprudka zatáhnout.
Krok 3: Poté maso osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, česnek na plátky, podlijeme bujónem, zastříkneme vínem a přidáme všechno koření a necháme dusit.
Krok 4: Průběžně podle potřeby podléváme bujónem a vínem a dusíme hodinu a více doměkka.
Hotové, měkké maso vyjmeme, vyjmeme všechno koření, šťávu zahustíme hladkou moukou a dochutíme solí, případně cukrem.
Podáváme s houskovým knedlíkem ozdobené brusinkami.
Hotové, měkké maso vyjmeme, vyjmeme všechno koření, šťávu zahustíme hladkou moukou a dochutíme solí, případně cukrem.
Podáváme s houskovým knedlíkem ozdobené brusinkami.
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí divočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NY7p
Moje poznámka
Hovězí divočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NY7p
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 1 hodinou
Pórkový krém
Přidáno před 7 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 7 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 13 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 24 minutami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 37 minutami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 57 minutami
Francouzské brambory
Lucek před 58 minutami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 59 minutami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
JakubM před 2 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 2 hodinami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 2 hodinami
Tématické fráze:
příprava divočiny,
koření na divočinu,
divočina na grilu,
vaření z divočiny,
vaření divočina,
divočina na gril,
maso z divočiny,
maso divočina,
koreni divocina,
divočina-recepty,
jak upéct divočinu,
recepty-divocina,
divočina maso,
vaření divočiny,
kuchařka divočina,
divočína vaření,
divočina na česneku,
recept na směs divočina,
hovězí maso recepty,
divočina příprava
Suroviny:
kližka hovězí,
sůl,
olej,
slanina uzená,
bujón hovězí,
víno červené,
mouka hladká,
cukr,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
jalovec
Komentáře (3)