Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 4. 2010 14:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka Lejskova

3. 5. 2010 13:26

bohužel mlaskat budeme až ve středu - to totiž budou klobásky v obchůdku:-p,v pátek jsem je nekoupila:-!už se těším :-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 5. 2010 12:33

Lenka Lejskova děkuji a doufám, že se povedlo. Vlastně na tom nejde nic pokazit;-)

Lenka Lejskova

28. 4. 2010 18:47

No bezva,už vím,co budeme mít v pátek k večeři:-p,takže děkuji za inspiraci a přesto,že budeme mlaskat až pozítří,bodík posílám již nyní:yes::-8,hezký večer všem kuchařinkám;-)...páni,už 26 ?:-)

Betyna

23. 4. 2010 10:33

P.S. kupovala jsem včera po cestě z práce, nic jsem neslyšela o tom že by se nesměla prodávat... mívají ji i v supermarketu, ale já kupuju od místního řezníka

Betyna

23. 4. 2010 10:31

:yes: vypadá výborně, u nás se prodává pořád, je už stočená do šneků a připevněná špejlí, v balení 4 šneky v balíčku, od místního výrobce uzenin - zrovna včera jsem ji smažila v trojobalu

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 4. 2010 13:18

Nadja u nás je to stejné, ten můj se na takové věci dívá nedůvěřivě a snědl to, ani nemrknul;-)

Nadja Nadja

20. 4. 2010 12:44

:-O Nóóó Jani, vynikající nápad takhle zamaskovat klobásu. U nás ji mám ráda jen já, ale takhle - možná....
:yes:+23.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 4. 2010 12:38

mila52 super a díky!!!:-)

mila52

20. 4. 2010 11:47

:-KTaké jsem vyzkoušela.Nejenže vypadá nádherně,ale má užasnou chuť.Manžel nejdřív nepoznal co to vlasně jí.Výborné a rychlé.Zase udělám.:-)):yes:

maris maris

16. 4. 2010 19:14

Ivanko, já vím, kdysi se prodávala až kolem Vánoc, ale já jsem ji ještě tento týden v řeznictví opravdu viděla,:-) takže jak kde a jak kdo;-)

Ivana64

16. 4. 2010 19:09

Maris, vinnou klobásu milují 4 z 5 členů naší rodiny. Před lety mi jedna paní řeznice říkala, že podle nějakého nařízení se nesmí prodávat kvůli tomu, že je obzvláště náchylná ke zkažení. Moje dcera, odborník na bezpečnost potravin, říká, že nyní takový zákaz není, ale je nutné dodržet neustále teplotu max. +4°C. Takže bych řekla, že někteří prodejci ji raději neprodávají, aby předešli reklamacím. Je zajímavé, že na místech, která mám prověřena a kde ji přes zimu nakupuji, ji už delší dobu nemají.
Ale myslím, že má ještě jeden balíček někde v mrazáku dobře schovaný ;-)

Jenda1 Jenda1

16. 4. 2010 18:49

Jani, nápadité;-). :-!:-)):yes::yes::yes: +19

maris maris

16. 4. 2010 16:00

Ivanko, já nevím, kde bydlíš, ale v Praze je ještě normálně k dostání;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 4. 2010 15:22

:-S:-S:-S Ivana64 omlouvám se, měla jsem ji v mrazáku.;-)

Ivana64

16. 4. 2010 13:39

Takovou dobrotu dáváte až teď, kdy se už vinná klobása nesmí prodávat. ;-( Zas musím počkat do října anebo prohledat mrazák. :-//

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: vinná klobása vinná klobása v troube žampiony recepty vinná klobása recept žampiony klobása recepty vinná klobása v troubě klobásy se syrem recepty žampiony recepty na zampiony žampiony - recepty vinná klobása zapečená se žampiony klobása se syrem žampiony do mrazáku klobásy recepty recepty vinná klobása vinná klobása zapečená se sýrem vinné klobásy v troubě recepty na vinnou klobasu grilovací klobasy se syrem

Suroviny: klobása vinná, cibule, šunka, sýr tvrdý, kečup sladký

TopRecepty.cz

Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/16lP