Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Expresní horká čokoláda

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 4. 2010 16:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.reproplast.cz/kup-kuchynske-potreby-val...

Trošku jsem si to usnadnila, když je ráno ve všední den kalup, čili spěch a shon ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

12. 5. 2010 17:35

tak jsem ti sjela lentilko net a jediné, co jsem našla, že mikrovlnka v mléce vše živé a zdravé zlikviduje....ovšem položme si otázku...co v mléce vlatně po všech těch úpravách než ho koupíme zbylo.už jen ta myšlenka, jakou mu dokáží udělat dlouhou trvanlivost.a taková ta čerstvá mléka si dáme raději studená;-) O kovech a mikrovlnce vím. ale s tím mlékem je spíš poukazováno na dětskou výživu.takže budu doufat, že svým holkám svou fofr čokoládou nijak neubližuju:-)

Lentilka.K

12. 5. 2010 15:59

Ahoj... nečetla jsem komentáře pod sebou takže nevím zda to někdo nezmiňoval, ale mléko a všechno co obsahuje bílkoviny a železo nepatří do mikrovlnné trouby... takže asi tak.. jinak recept je super určitě vyzkouším.. ale raději na sporáku: )

Lucka

5. 5. 2010 22:21

Diskuze pod zdejšími recepty bohužel zůstanou doménou staré gardy, která se za stálého míchání poplácává po ramenou. Recepty jsou tady super, nakukuju denně.

Nikdy se ale nezaregistruju, do diskuzí nepřispívám. Poprvé a naposled až dnes. Podtrženo a sečteno - recepty fajn, jejich tvůrci jistě dobří kuchaři, ale atmosféra tady zatuchlá :no:
Tak dobrou chut.

Srettka - piš jak chceš, jak uznáš za vhodné TY. Tvůj recept, Tvoje svoboda, tvoje volba. ;-)

Lucasinka Lucasinka

30. 4. 2010 21:18

poznamek k receptu (chuti, zkusenostem apod.) jsem tu nasla minimalne, zato rad, jak ma kdo co psat, je tu pozehnane. A to jsem si myslela, ze Toprecepty jsou kvuli receptum a lidem, kteri radi vari. Me se recept moc libi a je to super napad. Urcite si zaslouzi bodik :-K A ke stylu psani - Srettko, jen pis takto dal. Kazdy pise sve recepty tak, jak mu vyhovuje a pokud je to pro nekoho nesrozumitelne, at se zepta. :-)

Lusinda79

30. 4. 2010 20:42

Já jsem se zařekla, že už podobné debaty nebudu komentovat, ale tohle mi nedá.Způsob, jakým Srettka popsala recept, není můj šálek kávy, já bych jej nikdy nepoužila.Nicméně je zajímavé, že naše "puristky" nekritizují recepty, kde autorky dělají základní gramatické chyby.Recept je tady srozumitelný...možná jen svérázně popsaný.A to si dovolím podotknout jako vystudovaná bohemistka.Já s receptem problém nemám.

Sodovka Sodovka

30. 4. 2010 20:27

Dnes mám čas, tak jsem se podívala na veškeré recepty za poslední dny. Nechci rozpitvávat diskuzi, ale nedá mi to, abych se nevyjádřila a napsala i já svůj názor. Na Topky chodím velice ráda a to kvůli receptům. A nejenom já, ale i tisíce lidiček, kteří zde hledají dobré a zajímavé recepty. A právě většina návštěvníků nemá zájem se zapájet do diskuzí. Mnohým jde jenom o jedno, inspirovat se a vařit podle uvedených receptů. Někdy na těchto stránkách byla i informační tabulka, ve které se uvádělo, kolik lidí Topky v průběhu dne navštívilo. A bylo to doopravdy vysoké číslo. Proto si myslím, že pohrdat slušnými názory těchto lidí by se nemělo. Pro samotné Topky je i jedna i druhá skupina velice důležitá. Kdyby Topky navštěvovala jenom aktivní skupina lidí, tak by to bylo velice málo. Proto je důležitý každý názor, který poukazuje na nějaké nedostatky. Je velká škoda, že některé aktivní „Topky“ to berou jako osobní útok. U tohoto receptů nikdo z neregistrovaných nikoho nenapadal. Spíše naopak. Neregistrovaná Zdena spíše naznačila obavy, aby recepty na Topkách neztratily úroveň. Na Topkách se může každý vydovádět jak chce. K tomu slouží pokec a různé diskuze. Ale recept by měl být napsaný srozumitelně a chronologicky správně. Tady se nejedná o gramatické chyby nebo o nějakou češtinu. Ale výrazy jako prdopeč, chřtán by se v receptech neměly objevovat. Proto souhlasím s neregistrovanou Zdenou, že tyhle výrazy zde začínají zavádět zejména noví autoři. Proto bych chtěla apelovat na tyhle autorky, aby podobné výrazy používali v pokecu, v různých poznámkách, v diskuzích, ale ne přímo v receptu. Ztotožňuji se s názory neregistrované Zdeny a Marii. A taky s názory Oliny 16 a Ivany 79. Olina i Ivana to napsaly velice výstižně. :yes:

variel variel

30. 4. 2010 15:17

Holky už toho necháme. Jsme tu kvůli receptům, ne na hodině českého jazyka:-K

Ivana79 Ivana79

30. 4. 2010 15:05

Naprosto súhlasím s Olinou a Finnetou:yes:Nevidím rozdiel medzi názorom registrovaného a neregistrovaného,keď chce niekto slušne napísať komentár,ešte to neznamená,že tu musí mať vlastný recept a pod.Mne slovník Srettky síce nevadí a rozumela som vždy všetkému,ale posielať niekoho na iný web len pre jeho názor...:-//:no:

finneta

30. 4. 2010 14:53

olina16::yes::yes: líp bych to snad ani napsat nemohla. pokud nic nepřeleze hranici slušnosti, má každý nárok na svůj názor.

olina16

30. 4. 2010 13:44

Já fakt nevěřím vlastním očím, vždyť holky napsaly jen svůj názor a SLUŠNĚ. Myslely to dobře, chtěly, aby to bylo srozumitelné pro všechny.Proč neustále děláte mezi sebou rozdíly, občas se tu nějaký hulvát najde, ale to, že někdo není zaregistrovaný neznamená, že nemůže napsat svůj názor i když není pochvalný. Když pod každým receptem bude jen Skvělé! Báječné! apod, to tu žádné komentáře být nemusí. A to, že už jsem několikrát četla, že komu se to nelíbí, nemusí sem chodit, to snad nemůžete myslet vážně? To si pak můžete udělat nějaký soukromý web, jen sami pro sebe. Musím říct, že z Vašich reakcí jsem hodně zklamaná :no:;-(

variel variel

30. 4. 2010 13:24

Přesně tak dámy, absolutně nechápu lidi, kteří tady hodnotí jiné věci než recept samotný, až je to trapné. Asi si tím ventilují své depky:-)

Marynka

30. 4. 2010 12:58

Ano, je zde stará známá věc, že nejvíce " přemoudřelé " jsou neregistrované návštěvnice či návštěvníci tohoto webu. Mě zase nepředstavitelně rozčilují jejich mentorské výlevy. Každý ať si zametá před svým prahem. Srettko, dobrý!!;-);-):-K:-K

Besty Besty

30. 4. 2010 12:24

:-p:yes:a všetkym vyrazom v recepte som perfektne porozumela, aj keď som z Ukrajiny;-), a komu sa to nepači, nemusi na tuto stranku vôbec chodiť:-D a samozrejme bodik:yes:

finneta

30. 4. 2010 11:55

nadjo. moje dcera je nabitá energií i po půlce suché housky. umíš si představit, jak by řádila?:-D:-D ale já myslela obecně šlehačka ke snídani, to ne. ale odpoledne (nejlépe v zimě), to je jiná

Nadja Nadja

30. 4. 2010 11:27

:-)):-D srettko, s potěšením vidím, že jsi recept upravila do původní podoby - díky. Je to milé a moc hezky napsané. Připomíná to Magdalenu Dobromilu : vraž do toho ...

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: horká čokoláda recept popis pracovního postupu sloh slohová práce popis pracovního postupu pracovní postup sloh recept na horkou čokoládu slohová práce recept slohová práce popis receptu recept horká čokoláda popis pracovního postupu slohová práce pracovní postup horká čokoláda sloh popis pracovního postupu slohové práce pracovní postup vaření slohové práce recept sloh pracovní postup slohová práce popis pracovního postupu recept horká čokoláda z mikrovlnky slohove prace pracovni postup slohové práce recepty recepty horká čokoláda

Suroviny: mléko, zdobení figurky čokoládové, zdobení figurky čokoládové, zdobení čokoládové, šlehačka, skořice, zdobení čokoládové, cukr, čokoláda hořká

TopRecepty.cz

Expresní horká čokoláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J83D