Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyk vařený - vepřový

Jazyk je poněkud nedoceněný kousek masa. Pokud ho ale umíte připravit, zjistíte, že jste se ho obávali zbytečně. Je totiž velmi chutný a přitom vcelku laciný při nákupu. Naučte se jeden z možných způsobů využití podle zdejšího receptu.

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

1. 5. 2010 09:14

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie45 kJ / 11 kcal
Bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vnučka raději míšené brambory. My raději takto.

Lze podávat s okurkou, červenou řepou, salátem listovým, okurkovým, rajčatovým. Jak kdo .

Polévka má svoji dobrou typickou chuť a lze dát nudličky nebo drobení či osmaženou žemli. Když dáme dost zeleniny (jako my), je dobrá jen tak, jako vývar se zeleninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

majka k

1. 5. 2010 10:58

já ho mam taky ráda ale ještě lepšíje uzený

Bibinka Bibinka

1. 5. 2010 10:52

Jazyk je bezvadný, dají se z něho dělat různá jídla a je celkem levný, nejraději ho mám na cibulce, ale jen takto vařený je taky fajn;-) Vašíku, máš 2.boda:yes:

faraonka faraonka

1. 5. 2010 10:32

:-K:-?:-?Ten ja miluju.:-!:-!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: vařený jazyk vařený jazyk recept uzený vepřový jazyk recepty z veproveho jazyka polévka z vepřového jazyka jak uvařit uzený vepřový jazyk úprava vepřového jazyka jak upravit uzeny hovezi jazyk příprava vepřového jazyka vaření vepřového jazyka jak uvařit jazyk veprovyjazyk jak dlouho vařit jazyk uzený vepřový jazyk recepty uzený vepřový jazyk recept jazyk recept jak oloupat jazyk jazyk recepty vařené jazyky vařený jazyk recept s omáčkou

Suroviny: pepř celý, koření nové koření, ořech muškátový, česnek, sůl, cibulka, mrkev, sůl, celer, petržel, libeček, pórek, brokolice, květák, brambory, sádlo, škvarky, cibule, sůl

TopRecepty.cz

Jazyk vařený - vepřový

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6WO7