Suroviny
Porce: 1 osoba
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 317 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,76 g |
Tuky | 15,92 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 21,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Americké tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6AL
Moje poznámka
Americké tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6AL
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 41 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 1 hodinou
Jadel ve slanině
majka.k před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 2 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 5 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 5 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
tousty,
tousty na sladko,
americky toast,
tousty ve vajičku,
toust,
francouzský toust,
french toast recept,
toust na sladko,
tousty recepty,
americke toasty,
toasty na sladko,
americký toustový chléb,
francouzské tousty,
toast ve vajicku,
obalovane tousty,
toasty ve vajíčku,
americky predkrm,
achile gregor,
toust s vajíčkem,
obalovaný chleba ve vajíčku se šunkou a sýrem
Suroviny:
chléb toustový,
vejce,
smetana 12%,
sůl,
pepř,
koření kari,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (18)
1. je to z amerického toustového chleba, který je nejen tak nazvaný, ale je jiný, než náš český (chutí i velikostí). Takže prostě podle názvu
2. v jedné rodině, která bydlela několik let v Kanadě se tomu jinak, než americké tousty neřekne a je jedno, jestli je to z chleba, toustu nebo rohlíku, či dokonce z pletýnky a dalšího jinýho pečiva. Nevím proč, je mi to srdečně jedno, asi se jim to tak líbí a pokud se to někomu nelíbí, tak ať si nebudu říkat co, ale nazve tento recept klidně české tousty. Vždyť je to naprosto jedno. Dávám sem recpety na inspiraci a ne proto, aby někdo kritizival můj název. A nevím proč mám pocit, že většinou neregistrrovaní kritizují nejvíc. Ale třeba se pletu, ale hádat se rozhodně odmítám. Já si půjčuji recepty jiných a nabízím ty svoje. Kdo chce, ať je zkusí, kdo ne, tak ať si dělá, co uzná za vhodný.