Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 281 kJ / 1 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,06 g |
Tuky | 116,99 g |
Vláknina | 26,78 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,52 g |
Sacharidy | 52,94 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2012 20:59
21. 11. 2010 11:37
10. 9. 2010 23:56
10. 9. 2010 23:24
Na cibulce bych osmahla kostky masa dozlatova ze všech stran - minimálně pět minut a pak bych pokračovala podle původního, tzn. přidala kedlubny, nechala je pustit šťávu, podusila atd. Doufám, že se podaří a bude chutnat...
10. 9. 2010 21:43
29. 6. 2010 11:39
Díky a vyzkoušejte .
29. 6. 2010 11:28
29. 6. 2010 10:08
29. 6. 2010 09:46
28. 6. 2010 22:44
28. 6. 2010 22:39
28. 6. 2010 22:37
28. 6. 2010 22:37
28. 6. 2010 22:26
28. 6. 2010 21:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 1 hodinou
Křupavé brambory
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 5 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 20 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 19 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 20 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 49 minutami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 55 minutami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 1 hodinou
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 1 hodinou
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Další recepty
Tématické fráze: recepty z kedlubny gigant kedlubna gigant recepty kedluben gigant recepty kedlubna gigant kedlubny gigant kedlubny gigant recepty recepty gigant kedlubna zapečené kedlubny s masem gigant kedlubna recepty kedlubny recepty z gigantů kedluben giganty recepty recepty kedluben gigant kedluben gigant gigant kedluben recept gigant recept dušený kedlub kedluben gigant recept kedlubna gigant recept kedlub gigant
Suroviny: kedlubna, maso uzené, smetana ke šlehání, žloutek, parmazán, cibule, česnek, sůl, máslo, kostka bylinková, petrželka
Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GM3
23 názorů