Petardův dezert
Suroviny pro 24
24
Nutriční hodnoty
Energie | 24 499 kJ / 5 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,68 g |
Tuky | 340,91 g |
Vláknina | 22,38 g |
Cholesterol | 1,97 g |
Sodík | 887 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 572,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2020 18:44
"Ve šlehači rozšleháme máslo s rumem..."
No, ale spojuje se to blbě, že
Běžně se máslo šlehá s cukrem (ubraným z moučné kaše), rum se smísí s moučnou kaší (zde nazvané mléčný krém) a toto se spojí s vyšlehaným máslem
No, ale spojuje se to blbě, že
Běžně se máslo šlehá s cukrem (ubraným z moučné kaše), rum se smísí s moučnou kaší (zde nazvané mléčný krém) a toto se spojí s vyšlehaným máslem
17. 4. 2020 14:01
Dělám tenhle dezert 11 let a vždy je to naprostá pecka top recepty.cz
3. 3. 2012 06:56
A nejlepší je když na dezert na šlehačku nakrájíte čerstvé voňavé jahody to je pak naprostá bomba!h
27. 2. 2011 08:27
Gábinko vypadá to moc dobře
27. 2. 2011 07:58
+4vypadá to hezoučky...
27. 2. 2011 00:03
+3
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Pikantní směs na topinky
JirkaPotok uvařil před 1 minutou
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
JirkaPotok uvařila před 2 minutami
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 15 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 15 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 18 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 24 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 32 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Jak připravit petrželové pesto. Skvěle se hodí k dochucení těstovin, masa či grilovaných pochoutek
Physalis neboli mochyně peruánská: Znáte tyto jedlé lampionky, které jsou silným antioxidantem?
Další recepty
Tématické fráze: petardův dort dezert z bílků dezerty na plech dezert na plech nejlepší dezert dezert ze šlehačky šlehačkový dezert petardovy rezy šlehačkové dezerty dezert na plechu dezert ze žloutků dezerty z bilku dezerty ze slehacky petardova buchta petardovi rezy nejlepší dezerty dezert šlehačka dezerty na plechu nejlepší deserty petardův desert
Suroviny: žloutek, cukr moučkový, olej, mouka polohrubá, kakao, kypřící prášek, bílek, mléko, cukr krystal, mouka hladká, máslo, rum, šlehačka v prášku, kakao, čokoláda
Petardův dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlv0
6 názorů