Pangasové špízy s olivami a sušenými rajčaty

isindy Kuchařka: isindy

3 porce Ryby 5 názorů

Suroviny

0,5 kg pangasia filety
olivy bez pecky (možno plněné např.paprikou, ančovičkou…)
sušená rajčata
oblíbené koření na ryby
sušená citrovová kůra
citronová šťáva
olivový olej
špejle
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filety nakrájíme podélně na proužky cca 1,5-2 cm široké a 10 cm dlouhé. Půlku sušeného rajčete nebo celou olivu omotáme proužkem ryby, postupně napíchneme na špejli 4 kousky.

  2. Celý špíz namočíme do směsi koření na ryby, trochy citronové šťávy a citronové kůry a oleje a necháme cca 15 min. marinovat.

  3. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a špízy pomalu opečeme pod pokličkou.

    Podáváme s bramborovou kaší či hranolky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 24 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pangasové špízy s olivami a sušenými rajčaty

Tématické fráze: ryba se sušenými rajčaty losos se sušenými rajčaty kureci spizy se susenymi rajcaty ryba se susenymi rajcaty a olivami marinovana ryba na špejli ryba sušená rajčata salat z pangase a susenych rajcat špejle se sušenými rajčaty ryba se sušenýma rajčatama recept ryba sušenými rajčaty kuřecí špíz se sušenými rajčaty sušené ryby recept nádobí na špízy

Zapomněl/a jsem heslo