Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 666 kJ / 876 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 156,70 g |
| Tuky | 10,67 g |
| Vláknina | 20,90 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 682 mg |
| Sůl | 1,70 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8RY
Moje poznámka
Falešný srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8RY
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 8 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 11 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 4 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 4 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 5 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 5 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 8 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 9 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 9 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 9 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 10 hodinami
Tématické fráze:
falesny gulas,
srnčí guláš recept,
srnčí guláš podle pohlreicha,
falešný zvěřinový guláš,
srnčí guláš,
falešny kanči gulaš,
kližka recept zelenina,
srnčí kližka,
guláš s jalovcem,
srnci gulas z hoveziho,
guláš že srnčího a hovězího,
falesny zverinovy gulas z hoveziho masa,
srnčí guláš s jalovcem,
falešný guláš recept,
recept na srnčí maso,
srnčí guláš z kližky,
srnčí kližka recepty,
hovězí guláš s jalovcem,
hovězí kližka dle pohlreicha,
srnčí guaš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
zelenina kořenová,
sádlo,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
džem rybízová,
sůl,
česnek,
mouka hladká,
vývar hovězí,
jalovec,
bobkový list
Komentáře (8)