Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 666 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,70 g |
Tuky | 10,67 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 682 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8RY
Moje poznámka
Falešný srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8RY
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 2 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 12 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 12 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 2 minutami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 38 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 46 minutami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 50 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 1 hodinou
Bublanina z kefíru
Beruna před 1 hodinou
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Kacenecka před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Kacenecka před 2 hodinami
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 2 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 2 hodinami
Tématické fráze:
falesny gulas,
srnčí guláš recept,
srnčí guláš podle pohlreicha,
falešný zvěřinový guláš,
srnčí guláš,
falešny kanči gulaš,
kližka recept zelenina,
srnčí kližka,
guláš s jalovcem,
srnci gulas z hoveziho,
guláš že srnčího a hovězího,
falesny zverinovy gulas z hoveziho masa,
srnčí guláš s jalovcem,
falešný guláš recept,
recept na srnčí maso,
srnčí guláš z kližky,
srnčí kližka recepty,
hovězí guláš s jalovcem,
hovězí kližka dle pohlreicha,
srnčí guaš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
zelenina kořenová,
sádlo,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
džem rybízová,
sůl,
česnek,
mouka hladká,
vývar hovězí,
jalovec,
bobkový list
Komentáře (7)