Houby ve slaném nálevu podle Marty
Nasbírali jste doslova hromadu hub a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte je zavařit ve slaném nálevu. Sklenice hub zajisté přijde vhod nejen za dlouhých zimních večerů. Pokud k houbám přidáte i koření, máte hotovou směs do omáčky raz dva.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houby ve slaném nálevu podle Marty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1DL
Moje poznámka
Houby ve slaném nálevu podle Marty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1DL
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 2 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 5 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráky
jahodp před 1 minutou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 5 minutami
Kilimandžáro
jahodp před 10 minutami
BeBe střecha
jahodp před 11 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 14 minutami
Vídeňské brambory
poirotka před 1 hodinou
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
zavařování hub,
nálev na zavařování hub,
zavařování žampionů,
zavařujeme houby,
zavařování hub recept,
houby v soli,
houby naložené v soli,
zavařené žampiony,
nálev na žampiony,
zavařování hub recepty,
naložené houby v soli,
houby zavařovaní,
žampiony v nálevu,
zavarene houby,
recept na zavařováni hub,
houby recepty zavařování,
naložené houby,
žampiony zavařovani,
recepty zavařování hub,
nejlepší nakládané houby
Suroviny:
voda,
sůl,
houby,
sůl
Komentáře (19)
Moc děkuji za případnou pomoc.
K receptu nejsou žádné komentáře.