Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Varná modelovací hmota (dobrá na potahování dortů)

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 11. 2010 12:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 165 kJ / 3 864 kcal
Bílkoviny17,74 g
Tuky60,40 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy810,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hmota je velice jednoduchá a velmi dobře se s ní pracuje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lucie

6. 8. 2014 15:50

opravdu tam jde 700g cukru?? nemá být jen 70??

Petra

2. 6. 2014 14:30

Jen k tomu názvu: hmota se sice vaří, ale jmenuje se VARNA. Její původ je v Bulharsku.

Romca93

19. 4. 2014 09:37

Dobrý den, chci se zeptat kolik hmoty je z té jedné dávky :-) Děkuji :-)

Zdeňka

23. 3. 2014 23:11

vyzkoušela jsem a je to super hmota :-) povedlo se a dobře se s tím pracuje, mockrát děkuju autorce za recept :-) :yes:

tyna

14. 3. 2014 18:16

Mohu se akorát zeptat,kolik toho mandlového aroma? Jinak recept vypadá dobře,o víkendu určitě vyzkouším ;-):-)

cokoladka89 cokoladka89

8. 3. 2014 09:01

hmotu určitě vyzkouším, zkoušela sem jen ze sušeného mléka a ta na mě žádný dojem neudělala z těstem se nedalo vůbec pracovat tak sem zvědavá na tuhle..:yes:

zizala zizala (moderátorka)

1. 3. 2014 15:06

mardosa: V receptu je jasně napsáno: do studeného těsta zapracovat cukr a aroma. Jak ještě jasněji to autorka měla napsat?

mardosa mardosa

1. 3. 2014 14:41

Tak mám tuto hmotu hotovou a nejde mě vubec válet,trhá se,asi ji nechám schladnout ne?Není to teda v receptu napsaný......tak nevím.Jak kdo děláte?

Barcik

6. 9. 2013 19:15

Díky za recept na potahovou hmotu, je to super!:-p Chci se zeptat jestli nekdo nevíteco udělat s hmotou která mi zbyla, dá se nějak skladovat?případně jak dlouho vydrží v lednici aby se s ní dalo pracovat.díky

Kačka

22. 7. 2013 15:45

Úžasný recept, vyzkoušela jsem ho a jsem nadmíru spokojená.
Děkuji
:-) :-K

Lucik118

10. 5. 2013 20:26

Tak přidávám fotku svého výtvoru, S hmotou se dělalo parádně. zbytek mám v mrazáku, tak uvidíme co z něj později bude.

Petra

7. 5. 2013 14:46

Ivousku,mohu se prosím Vás zeptat jaké je asi množství potahovací hmoty z tohoto poměru který je v receptu? :-) Děkuji:yes:

Lucik118

21. 3. 2013 00:44

Vypadá to zajímavě. Zkoušela jsem marcipán ze sušeného mléka a nedařil se mi, moc se lepil. Zítra dělám dort pro dceru k 10 narozeninám. Tak určitě vyzkouším.:-K

Jana M.

5. 1. 2013 11:42

Hmota se zpracovávala lehce a protože jsem pracoval rychle a pouze prsty (ne celé dlaně), nelepila se. Vypadala super, chutnala dobře, skoro jako marcipán. Jen při potahování se hodně trhala - asi je lepší ji vyválet silnější - tak 4 mm.

zaneta

1. 12. 2012 11:27

pipinulina: ja pouzila klasickou kostku a v poho

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: potahovací hmota na dorty potahování dortu potahová hmota mandlové těsto na potahování potahová hmota recept recept na marcipánovou na potahování dortů marcipánová hmota na potahování recept domácí potahová hmota mandlová hmota recept mandlová potahovací hmota recept mandlová hmota potahovací hmota na dorty recept potahovací hmota na dorty výborná modelovací hmota z mouky potahovaci hmota varna varna hmota marcipánová hmota na potahování dorty od mámy potahovací hmota na dort marcipánová hmota prodej

Suroviny: voda, máslo, mouka hladká, cukr moučkový, mandlové aroma

TopRecepty.cz

Varná modelovací hmota (dobrá na potahování dortů)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k7EJ