Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z Poruby

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 12. 2010 16:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 820 kJ / 1 152 kcal
Bílkoviny135,92 g
Tuky51,28 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 4,71 g
Sůl10,84 g
Sacharidy32,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivča

13. 4. 2016 19:38

Já dávám místo jablek kompotované mandarinky a celer dávám čerstvý, nastrouhaný. Výborné.:-)

Ivča

13. 4. 2016 19:30

Já dávám místo jablek kompotované mandarinky a celer dávám čerstvý, nastrouhaný. Výborné.:-)

barca

24. 8. 2014 10:11

vynikající :yes:

biales

21. 6. 2014 18:27

výýýborný salátek:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmůžem se ho ujíst k pečenému masu je vynikající:yes::yes::yes::yes::yes:

Renka2001

8. 1. 2014 15:01

Tento salát je výborný.Já ho znám pod názvem Půlnoční salát a přidávám ještě vrstvu bílého jogrutu a majonézy,taky nechávám uležet do druhého dne.Je to opravdová pochoutka ;-).

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2011 18:17

:-p+:yes:

Daniela

6. 1. 2011 21:26

Moje teta tomuto salátu říká "vrstvený" a dělá se i v Jihlavě. :-p

Nezamíchané v míse, se nechají ingredience do druhého dne, poté se promíchá a servíruje v mističkách. Moc dobré. Mám ráda sladkou chuť ananasu se zeleninou. Utloukla bych se po tomto salátu. Manželovi to ovšem moc nechutná.

jahoda jahoda

21. 12. 2010 23:49

Podle ingrediencí salát vypadá moc dobře, už ta kombinace zeleniny a ovoce - no mám uloženo a určitě vyzkouším. Možná tatarku něčím nahradím, ale "vo tom to je", že si každý může zvolit podle svých chutí;-):-p:yes:

Dornysek

21. 12. 2010 20:31

Nadja:Podává se to takhle, a nabírá se to po vrstvách, určitě se to nemíchá, nemělo by to pak takový úžasný vzhled ;)
Jana Remkova: U každé suroviny jsem napsala do závorky co s tím ;) A z Ostravy Poruby ;) Ani nevím, jak se ten recept k nám dostal, ale je výborný ;)
Tanule19: Ty jablka tam nejsou skoro cítit ;)

Tanule19

21. 12. 2010 19:33

Jinak salát se nakládá tak jak je,ono se to smíchá samo pak:-)

Tanule19

21. 12. 2010 19:32

My děláme podobný,ale bez jablek a je to skvělé...U nás je to snězené hned..;-) A ještě necháváme uležet 24 hod. v lednici:yes:

srettka

21. 12. 2010 16:48

to je asi pro vizuelní efekt, než to žroutíci rozhňahňaj:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 12. 2010 16:43

Ano, dáme do mísy a..krájíme? Nebo jak? Z jaké Poruby? Z Ostravy, z Orlové? Tím nějak nerýpu, jen se ptám, Porubu mám kousek od sebe:-)

Nadja Nadja

21. 12. 2010 16:39

:-S A co s tím dál - zamíchá se před podáváním, nebo si každý zamíchá sám, nebo se musí jíst také po vrstvách?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: porubský salát půlnoční salát salát ze sterilizovaného celeru saláty recepty skládaný salát vrstvený salát sterilizovaná kukuřice recepty sterilizovany celer maminčiny recepty vrstvený salát salat z celeru salát z kukuřice salát vrstvený salát recept recepty z celeru půlnoční salát recept sterilizované saláty 8 ingredienci salat skládaný salát recept celerovy salat s kukurici salat celer ananas kukurice

Suroviny: celer, kukuřice, ananas, šunka, vejce, tatarská omáčka, pórek, jablko, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Salát z Poruby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jn54