Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aspik

Aspikové lahůdky zažívaly největší popularitu zejména v předešlých letech. Do oblíbeného rosolu můžete přidat suroviny podle své fantazie, od šunky, přes vajíčka až po zeleninu. Díky své konzistenci drží všechny suroviny pěkně pohromadě.

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 10 min + doba tuhnutí v chladničce

70 min (60 min příprava + 10 min tepelná úprava, + doba tuhnutí v chladničce)

2. 1. 2011 22:41

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie428 kJ / 102 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,01 g
Sůl15,00 g
Sacharidy23,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moncik

17. 3. 2011 13:26

Aha, takže jen vyvařit ju? Nekrájet dovnitř :-p

irka.v irka.v

16. 3. 2011 23:10

Moncik: ta cibule je jen aby nálev měl chuť s tím kořením.;-)

Moncik

16. 3. 2011 13:41

Smím se zeptat-co s tou cibulí? Také pokrájet a přidat k ostatnímu? ;-)

zuzanna.pacolova

3. 3. 2011 22:15

velmi dekuji za adresu na zelatinu..jsi hodná a ty aspiky vypadaji velmi pekne...davam bodik:-8:-O:-)):-D:yes:

irka.v irka.v

24. 1. 2011 23:26

Všem moc děkuji za vaše slova chvály :-8 :-*

Marsi Mesi

24. 1. 2011 17:03

Krásný aspik..:yes::yes::yes::yes::-))

naganek naganek

24. 1. 2011 13:27

:-) opravdu tento aspik supr pochoutka a když jsou bezva suroviny nema chybu je to otazka fantazie mneějte další napady

Pajaska Pajaska

5. 1. 2011 14:30

Moc pěkně povedený.:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 1. 2011 01:56

:-pAspik máme rádi:-*Je tady krásně popsaný postup:yes:a moc hezky nazdobeno;-)Želatinu také používám-natura čirá:-)+12:yes::-K

Sodovka Sodovka

3. 1. 2011 19:19

Odkaz na želatinu jsem vložila do URL a přesto nejde rozkliknout. Ještě jednou se pokusím vložit odkaz na želatinu. http://www.drogeriemarket.cz/produkt/3580/zelatina...

maris maris

3. 1. 2011 19:18

Já dělám aspiky taky často, dobré zkušenosti mám s želatinou Natura.

Sodovka Sodovka

3. 1. 2011 19:16

Aspiky dělám dost často.:-p Většinou je dělám do srnčího hřbetu nebo do různých pudinkových formiček.:yes: Na čiré aspiky používám většinou tuhle želatinu. :yes:
www.drogeriemarket.cz/produkt/3580/zelatina-kuchynska-cira-20g
Držím se vždy návodu na obale. Irka, posílám +10. Pěkná fotka a podrobně napsaný recept. :-)) :yes:.

senky senky

3. 1. 2011 16:13

Vypadá krásně,zaslouží si vyzkoušet:-)

irka.v irka.v

3. 1. 2011 15:58

Želatinu používám většinou koupenou z Jednoty a je na ní výrobce mudr.Michal Trmal,Březno,Balírny Unima Chomutov a je ve vínovofialovém obalu a dělají i šedé balení na vaječnou tlačenku .Koupila jsem i v tescu velký balení na 2,5 l a taky byla dobrá.U všech je potřeba hlídat jestli se vaří nebo jen jde do horké vody a už jsem měla i za studena.

pbarva pbarva

3. 1. 2011 14:09

Vypadá nádherně, určo vyzkouším a bodík letí :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: aspik aspik recept výroba aspiků recept na aspik domácí aspik aspiky recepty aspiky jak se dělá aspik recept aspik studená kuchyně recepty nálev na aspik želatina na aspik jak udelat aspik aspikový hřbet recept aspik recepty masový aspik příprava aspiku aspikový hřbet se salátem recept recepty aspik recepty z aspiku

Suroviny: voda, ocet, sůl, cukr, cibule, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, želatina, šunka, salát pařížský, vejce, okurky sterilované, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Aspik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D0xK