Grilované ovoce

zizala Kuchařka:

4-8 porcí Grilování 4 názory

43

Suroviny

1 kg jablek nebo jiného čerstvého ovoce (hrušky, meruňky, broskve, banán)
asi 6 lžic krystalového cukru
4 lžíce másla
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Ovoce omyjeme, osušíme, případně oloupeme, zbavíme pecek nebo jádřinců a nakrájíme na větší kusy.

  2. Na čtverce alobalu položíme kousky ovoce, posypeme cukrem a přidáme máslo. Alobal uzavřeme tak, aby nahoře zůstal jen úzký komínek a grilujeme. Podáváme horké a úplně nejlepší je to se zmrzlinou. ;-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 46 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilované ovoce

  • Daniela Daniela(neregistrovaná)

    Vynikající!!! Dělala jsem to z více druhů ovoce na sobotní velké grilovačce jako závěrečnou tečku. Nebyla to tečka, ale bomba! :-)

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Strašně ale fakt strašně dobrý.

    Odpovědět

  • Saimi Saimi

    :-pparáda:)

    Odpovědět

  • Marta Marta

    měla jsem jen velká sladká jablka a meruňky, ale moc dobře si to umím představit i s máslovou hruškou :-p

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo