Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řeřichová mísa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNG9
Moje poznámka
Řeřichová mísa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNG9
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 11 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 11 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italské plněné placky
Lucie1001 před 57 minutami
Helenské rohlíky
Tynaja před 3 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 3 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 8 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 11 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 14 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 15 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 16 hodinami
Tématické fráze:
saláty recepty,
okurka hadovka bejby,
řeřichová omáčka,
bejby okurky,
okurka bejby,
bejby okurka,
okurky hadovky bejby,
rerichove klicky,
recepty z avokáda,
saláty,
okurky bejby semena,
semena bejby červena řepa,
mísa na vodu pro kozu,
řeříchová pomazánka,
jak pestovat rerichove klicky,
jak pestovat rerichove klicky,
hadovka bejby,
bejby okurka hadovka,
okurka hadovka bejby semena,
skde sehnat seminka rerichy
Suroviny:
řeřicha,
fazole mungo,
okurka řecká,
rajče,
avokádo,
vejce,
arašídy,
máta,
koriandr,
bazalka čerstvá,
stehno kuřecí,
omáčka sojová,
olej,
omáčka gado gado,
česnek,
chilli,
pasta krevetová,
arašídy,
mléko kokosové,
cukr hnědý,
mouka rýžová,
nudle rýžové,
limetka,
olej sezamový
Komentáře (9)
Je to len jedna odroda s malymi semienkami dakde sa vola aj perzska.
Takze ta v tom igelite cez zimu v samoske je anglicka,
potom cez leto co je v zahrade je stredoeuropska
potom su japonske,
take cudne dlhe armenske ,a tieto grecke co maju male semienka a su popularne do azijskych salatov lebo nepustaju tolko vody a netreba ich supat .
( je to posledna v priloha s hladkou tenuckou kozou )
http://www.switcheroo.com/Squcuke.html