Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 326,20 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 770 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná kuřecí prsa v rukávu na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwQN
Moje poznámka
Plněná kuřecí prsa v rukávu na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwQN
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 46 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct kuřecí prsa,
pečící rukáv,
recepty na maso pečené v pečícím rukávu,
jak dlouho péct kuřecí maso,
pečení masa v rukávu,
pečíčí rukáv recepty,
kuřecí prsa pečení,
plněná kuřecí prsa,
maso v rukávu,
kuřecí prsa doba pečení,
krkovička v pečícím rukávu,
pečení masa v pečícim rukávu,
kuřecí pečeně,
kuřecí prsa pečeme,
příprava masa v rukávu na pečení,
pečící rukáv recept,
maso pečené v rukávu,
plněné kuřecí prsa,
pečené maso v rukavu,
plněné kuřecí prso
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
krkovice uzená,
koření grilovací,
olej
Komentáře (2)