Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto s hovězím masem

Hodnocení receptu je 4,4 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 2. 2011 11:02

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 403 kJ / 574 kcal
Bílkoviny24,65 g
Tuky37,34 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,50 g
Sacharidy33,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

svíčková se používá z palce nebo ze špičky, je to ořez když děláte steaky :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Svetlana Svetlana

22. 2. 2011 12:31

:yes::yes::yes: opět bych rýži vysypala do směsky a nechala dojít ;-)

misza misza

22. 2. 2011 12:23

Paráda:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 2. 2011 11:52

jo tak z panenky to by asi šlo,z té dělám moc ráda a tu rýži jsem ještě nezkusila,tak vyzkouším;-):yes:

Fantom

22. 2. 2011 11:51

Jani ,děkuji za příspěvek jste moc milá:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2011 11:42

Stret, mravenčí kukly?:-O. Já nevím, každý má asi rád jinou rýži, ale mne třeba Basmati, nebo jasmínová rýže totálně zklamala a tahle parboleid je z mého pohledu fakt nejchutnější rýže. No, taky si myslím, že jiné hovězí by se dělalo hodně dlouho, ta svíčka bude nejlepší:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2011 11:39

Fantome, to nemá chybu!!!:-p:yes:

Fantom

22. 2. 2011 11:22

je to na každém jaké použije maso ale u zadního nebo roštěnky to nebude tak jemné, dá se použít i vepřová panenka a nebo kuřecí prsa, postup je stejný a když máte uvařenou rýži tak máte jídlo za pár minut hotové:yes::-)

spagetka spagetka

22. 2. 2011 11:18

Hezký recept, ale taky bych použila nějaké pěkné mladé zadní hovězí... ;-):-p:yes:

srettka

22. 2. 2011 11:17

parboleid?? to je jak mravenčí kukly:-S lepší dlouhozrnka a ještě lepší jasmínka:-p;-)

Fantom

22. 2. 2011 11:14

radulko musela bys koupit nějakou mladou roštěnou mramorovanou páč je to minutková úprava, a rýže parboiled co se nikdy nelepí:-)

Fantom

22. 2. 2011 11:11

tohle je lepší než ten steak:-):yes:

k.radulka k.radulka

22. 2. 2011 11:11

jaký druh rýže? nestačilo by to z roštěné?:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 2. 2011 11:10

No to si tak někdo papká:-8:-p,je to hezký receptík,ale já bych použila určitě levnější kousek hovězího a ze svíce bych si udělala biftek:-p,ale nic proti každý podle sebe.;-)+1:yes:

srettka

22. 2. 2011 11:06

No tě bůh, rizetko z pravý svíce...to je jak z Intercontinentálu:-O
kurňa, ale táák dobře to vypadá:-p:yes::yes::yes:
p.s.bod za foto:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto s hovězím masem hovězí rizoto rizoto z hoveziho masa hovezi rizoto recept rizoto recept s hovězím masem rizoto s hovezim rizoto hovězí italské rizoto s hovězím masem rizoto z hovězím masem hovezi ryzoto rizoto s mletým hovezim masem recept na rizoto z hovězího masa rizoto recept ryzoto s hovezim masem risoto s hovězím masem rizotos hovězím masem recept na rizoto s hovezim masem recept na hovězí rizoto ryze s hovezim masem rizeto s hovezim

Suroviny: cibule, olej, svíčková hovězí, solamyl, protlak rajčatový, žampióny, sůl, pepř mletý, rýže, sýr strouhaný, voda

TopRecepty.cz

Rizoto s hovězím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1YjP