Suroviny
Porce: 10 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 840 kJ / 918 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,73 g |
| Tuky | 33,91 g |
| Vláknina | 14,90 g |
| Cholesterol | 333 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 64,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Troubovatá dršťkovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVQ2
Moje poznámka
Troubovatá dršťkovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVQ2
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 3 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 4 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 5 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 5 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 6 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 6 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 7 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 8 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí dršťky čištění,
čištění drštěk,
dršťky čištění,
dršťkovka,
z čeho jsou dršťky,
z čeho je drstka,
čištění hovězích drštěk,
jaká mouka na zahuštění omáčky,
staré kuchařky cistění drštěk,
drštková polévka v pomalém hrnci,
čištění syrových drštěk,
jak upravit dršťky,
čištění hovězích drsek,
hovězí dršťky - čištění,
pomer ingreienci pro drstkovou polevku,
žinýrovat se,
vyškvařené sádlo příliš řídké,
proc je vyskvarene sadlo ridke,
vyroba drstkove polivky,
jak se perou drštky
Suroviny:
dršťky,
tuk,
mouka hladká,
vývar,
cibule,
celer,
petržel,
mrkev,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
koření nové koření,
rajče,
libeček
Komentáře (27)
Já používám jen předvařené. Vím, že se syrovými je soustu práce a vaření v několika vodách.
Tak jsem si ho upravila podle svého - snad pomůže i někomu dalšímu:
Po chvíli osolit a zahustit záklechtkou ze 3 PL mouky a 2 dl vody. Vypnout zdroj tepla, vložit nakrájené syrové dršťky, doplnit vodou do objemu 3 litrů a hrnec vložit do trouby se zapnutým spodním ohřevem a rozehřáté na 90°C. V troubě ponechat po dobu 8 hodin!!!
Když jsem uviděl ten epos načtený na stránce, tak jsem ho chtěl dát smazat. Ale to už byly kladné ohlasy. Nechal jsem ho tady jako odstrašující příklad a nejdelší recept na jídlo co tu asi je. Dík
K receptu - do držkovky pridávam relatívne veľa cesnaku a trochu feferónky. Zároveň sa mi zdá 350 g držiek v surovom stave pre 10 ľudí veľmi málo.
a kalhotky P.Hilton,brutální kvedlání a vytúrovaná plotýnka,tak to vážně nemá chybu
no a polívčička
Jistě ukrutná dobrota, jen já tam dávám ještě česnek
A jinak, vítej na topinkách