Prejtové topinky

Suroviny

starší chleba
olej
česnek
cibule
jitrnicový prejt
křen nebo křeník

Postup přípravy receptu

  1. Krajíčky chleba osmažíme na oleji do zlatova, počesnekujem.

  2. Cibuli nakrájíme a zpěníme na oleji, přidáme prejt a pořádně ho rozehřejeme. Na opečený a počesnekovaný chleba namažeme rozehřátý prejt, posypeme strouhaným křenem nebo pomažeme křeníkem.

    Je to výborná a levná večeře.

Komentáře k receptu Prejtové topinky

  • jennyje jennyje(neregistrovaný)

    Já jsem si usmažila topinky,pod gril jsem dala ohřát prejt,namazala na topinky,na to cibuli na kolečka,strouhaný sýr a kečup.....no bašta....jdu si to udělat zase...já mohu jíst všechno:-))

    Odpovědět

  • luckymoon luckymoon

    Jednoduchá a výborná večeře, do toho jdu (žlučník mám v poho:-))) bodík letí...:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    :yes:už mně bolí žlučník:-D:-D:-))

    Odpovědět

  • Cleonka Cleonka

    no..Fantom naprosto přesně vyjádřil moje myšlenky :-D

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Jooo, tohle si dělával můj otec :-p:yes:

    Odpovědět

  • Fantom Fantom

    tak tohle je rána pod pás:-! na to já se můžu vyprdnout teď ještě sem dejte něco z jelita a dneska neusnu:-//

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    No, proč ne? Zajímavá kombinace!:-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: prejtová pomazánka jak ohřát prejt topinka s prejtem prejt s křenem prejt na chleba recepty z prejtu jitrnicová pomazánka jitrnicová pomazánka jak ohřat prejt recept jitrnicový prejt jak ohřát prejt na chlebu pomazanka z prejtu olomoucké tvarůžky a žlučník domácí prejtová pomazánka jitrnicovy prejt chleba jak ohrat jitrnicovy prejt