Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme vymačkaný česnek oloupaný a tatarku.
Krok 2: Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky ochutíme kořením.
Krok 3: Do misky, kde máme česnek vymačkaný a tatarku, dáme kousky kuřecích prsíček a zamícháme, po zamíchání dáme do ledničky na hodinku.
Krok 4: Po hodince to vyndáme z ledničky, připravíme si hladkou mouku, ve které to obalíme a dáme na pánev.
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsíčka v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYKy
Moje poznámka
Kuřecí prsíčka v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYKy
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 10 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 11 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 42 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 1 hodinou
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 1 hodinou
Výborný makovec
Jan Nemec před 1 hodinou
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 1 hodinou
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Mon17 před 2 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 3 hodinami
Tématické fráze:
hellmans recepty,
kuřecí řízky v tatarce,
kuřecí prsíčka recepty,
řízky v tatarce,
kuřecí řízek v tatarce,
tatarka helmans recepty,
hellmans,
kuřeci maso v tatarce,
kuřecí kousky v tatarce,
řízky obalené v tatarce,
tatarka helmans,
helmans kuře,
hellmans.cz,
kuřecí řízky na tatarce,
kuře s tatarkou helmans,
recepty hellmans,
maso obalené v tatarce,
kureci prsicka,
kuřeci maso na tatarce,
tatarka helmans recept
Suroviny:
tatarská omáčka,
prsa kuřecí,
koření,
česnek,
mouka hladká,
olej
Komentáře (21)
komu by vadily tvoje fotky,které jsou vždy ozdobou každého receptu
Nehledě na to, že jsi vložila stejný recept, který už 15.3. vložila Tapka. Neodfláknutý a opatřený krásnými Elizinými fotkami.
Doba přípravy "chvilka"