Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 978 kJ / 1 668 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,34 g |
| Tuky | 48,86 g |
| Vláknina | 13,41 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 2,30 g |
| Sůl | 5,24 g |
| Sacharidy | 204,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dáme vařit těstoviny dle návodu.
Krok 2: Na pánvi na oleji opečeme dozlatova cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme nakrájenou klobásku, česnek nakrájený na plátky a opečeme.
Krok 3: Uvařené, zcezené těstoviny smícháme s opečenou cibulí, česnekem a klobáskou, přidáme pepř, podravku, sůl, lžíci plnotučné hořčice, tvrdý sýr nakrájený na kostky, nakrájený medvědí česnek a rozklepneme do toho 4 vejce a řádně promícháme.
Krok 4: Vše nalijeme do vymazané pekárny a zapneme program "pečení". Pečeme hodinu.
Zveřejněno 14. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené těstoviny v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVB2
Moje poznámka
Zapečené těstoviny v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVB2
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 12 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečené těstoviny,
pečeme v domácí pekárně,
zapecene brambory v domaci pekarne,
zapečené těstoviny pohlreich,
pečené těstoviny,
pečeme v pekárně,
šunkofleky v domaci pekarne,
domácí pekárna recepty,
zapečené brambory v pekárně,
šunkofleky z domácí pekárny,
za pečene těstoviny,
zapečené pokrmy,
těstoviny v troubě,
domaci pekarna zapecene brambory,
zapecene tes,
zapecene testoviny recept,
recepty v domácí pekárně,
zapekane brambory v domaci pekarne,
brambory v domácí pekárně,
zapečené těstoviny v troube
Suroviny:
těstoviny,
klobása papriková,
cibule,
olej,
pepř,
sůl,
podravka,
vejce,
hořčice plnotučná,
česnek mědvědí,
sýr tvrdý,
česnek
Komentáře (31)
Hell, domácí pekárna je ekonomicky velmi výhodná. Vezme si velice málo, takže to vůbec nevyjde draze
Finnetko, těstoviny můžeš dát kousek pod okraj. Objem by měl zůstat stejný.
No páni!!
Tak to je hnedle z "nízkorozpočtového" jídla docela drahá záležitost....
Testoviny nejsou tak vysusene, jako z trouby a chutnaji nam tak vic. Formu predem nevymazavam, neni treba, nelepi se.
A protoze mam mockrat vyzkouseno, dam bodik bez vahani
1.+