Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 736 kJ / 415 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,68 g |
| Tuky | 8,91 g |
| Vláknina | 12,05 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 126 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 52,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placičky z krůtího masa a zeleniny /co zůstalo od víkendu/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zw7v
Moje poznámka
Placičky z krůtího masa a zeleniny /co zůstalo od víkendu/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zw7v
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 57 minutami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 13 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Išlské dortíčky
dra.carol před 29 minutami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 34 minutami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 7 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 10 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 12 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 12 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 15 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit z krutiho masa,
co uvarit z krutihi,
co se zbytky krůtího masa,
co uvařit bez masa,
zbytky krůtího masa,
placičky ze zbytku masa,
co z krutího masa,
recepty z krůtího masa,
placičky z vařeného masa,
co s krutího masa,
placky z krůtího masa,
zbytky z krůtího masa,
zbytky pecene kruty,
kruti na zelenini,
co se zbytky pecene kruty,
vařené krůtí maso,
krůtí se sosem,
krůtí maso na zelenině,
recepty krutí maso,
zeleninove placičky recept
Suroviny:
maso krůtí,
brokolice,
hlíva ústřičná,
zelenina kořenová,
vývar,
vejce,
mouka hrubá,
sůl,
pepř,
petrželka,
strouhanka
Komentáře (11)