Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 302 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,89 g |
Tuky | 126,45 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 21,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kolínka na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYPg
Moje poznámka
Jehněčí kolínka na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYPg
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 4 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 5 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 6 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 11 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 12 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečené jehněčí kolínko,
recepty.cz,
jak dlouho péct jehněčí,
jehněčí kolínko cena,
pečená jehněčí kolínka,
jehněčí na tymiánu,
konfitované jehněčí,
jak péct jehněčí,
jehněčí kolínko pečené cena,
jehněčí,
on line recepty,
jehneci pecene na tymianu,
jehneci kolinko pecene,
babicovy dobroty jehněčí kolínko,
jehněčí kolínka cena,
pečené jehněčí kolínka,
konfitovaná jehneči,
kolinka,
jak dlouho peco jehněčí maso,
jehněčíkolínka příprava
Suroviny:
koleno jehněčí,
tymián,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
cibule,
česnek,
slanina
Komentáře (10)