Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 523 kJ / 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,42 g |
| Tuky | 1,00 g |
| Vláknina | 13,13 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 17,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nezasmažená fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02vN
Moje poznámka
Nezasmažená fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02vN
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 15 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 23 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno 3. 12. 2025 06:26:16
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 8 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 10 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 11 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 11 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 11 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 11 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 11 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 11 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
fazolová polevka nezasmažená,
zasmazena fazule,
zeleninova nezasmazena polévka,
zeleninova polevka nezasmazena,
nezasmazena polevka,
nezasmazena fazolova polevka,
švábka na kyslo
Suroviny:
fazole ve slaném nálevu,
mrkev,
petržel,
kedlubna,
celer,
bobkový list,
máslo,
voda,
bujón zeleninový,
sůl,
vegeta,
ocet
Komentáře (7)
Zdravím!
pre špagetku: Každá z týchto fazuľových polievok má iný postup varenia, trocha iné suroviny a výsledne aj inú chuť. Asi by sa to v prípade že chceš nejakú z nich uvariť mýlilo.
pre magdalenku: Samozrejme každá z týchto mojich obľúbených fazuľovíc sa dá spraviť z normálnej fazule. Čas prípravy sa ale asi o 1-1,5 hodiny predlžuje, pretože dobre uvariť fazuľu chvíľu trvá. Fazuľu na kyslo, na sladko a vianočnú mám rád z fazule švábka, a túto nezasmaženú zasa z nejakej tej drobnejšej fazule. A verím tomu, že keď ochutnáš niektorú neoľutuješ.
Janko, lepší by bylo postupně uvařit, vyfotit