Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 523 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,42 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 13,13 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 17,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nezasmažená fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02vN
Moje poznámka
Nezasmažená fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02vN
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 37 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
fazolová polevka nezasmažená,
zasmazena fazule,
zeleninova nezasmazena polévka,
zeleninova polevka nezasmazena,
nezasmazena polevka,
nezasmazena fazolova polevka,
švábka na kyslo
Suroviny:
fazole ve slaném nálevu,
mrkev,
petržel,
kedlubna,
celer,
bobkový list,
máslo,
voda,
bujón zeleninový,
sůl,
vegeta,
ocet
Komentáře (7)
Zdravím!
pre špagetku: Každá z týchto fazuľových polievok má iný postup varenia, trocha iné suroviny a výsledne aj inú chuť. Asi by sa to v prípade že chceš nejakú z nich uvariť mýlilo.
pre magdalenku: Samozrejme každá z týchto mojich obľúbených fazuľovíc sa dá spraviť z normálnej fazule. Čas prípravy sa ale asi o 1-1,5 hodiny predlžuje, pretože dobre uvariť fazuľu chvíľu trvá. Fazuľu na kyslo, na sladko a vianočnú mám rád z fazule švábka, a túto nezasmaženú zasa z nejakej tej drobnejšej fazule. A verím tomu, že keď ochutnáš niektorú neoľutuješ.
Janko, lepší by bylo postupně uvařit, vyfotit