Suroviny
Porce: asi 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 017 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,28 g |
Tuky | 1,39 g |
Vláknina | 44,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,12 g |
Sůl | 15,10 g |
Sacharidy | 93,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8wR
Moje poznámka
Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8wR
Nejnovější recepty
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 2 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 2 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 5 hodinami
Tématické fráze:
kachní vývar,
kachní polévka ze skeletu,
polévka z kuřecích drobu,
jak dlouho vařit kuřecí vývar,
polévka z kuřecích skeletů,
kachní droby recept,
kachni polevka z drobu,
kuřecí polevka z drobu,
kachní droby,
vývar kachní,
kachní vývar z kostí,
kachní vývar recept,
kuřecí vývar pro děti,
polévka z kachního skeletu,
recept kachni vyvar,
polévka s kuřecích drobu,
polevka ze skeletu,
jak dlouho vařit vývar,
polevka z kuřeciho skeletu,
jak udelat polevku z kurecich drobu
Suroviny:
skelet kuřecí,
krk kachní,
voda,
sůl,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
bobkový list,
šalvěj,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
libeček,
celer,
cibule,
česnek,
bujón slepičí
Komentáře (4)