Suroviny
Porce: asi 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 017 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,28 g |
Tuky | 1,39 g |
Vláknina | 44,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,12 g |
Sůl | 15,10 g |
Sacharidy | 93,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8wR
Moje poznámka
Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8wR
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 9 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 14 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 14 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 3 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 17 minutami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 22 minutami
Rajská omáčka
Nikki1 před 31 minutami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 1 hodinou
Banánová bábovka
Weer8 před 1 hodinou
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 2 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 2 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kachní vývar,
kachní polévka ze skeletu,
polévka z kuřecích drobu,
jak dlouho vařit kuřecí vývar,
polévka z kuřecích skeletů,
kachní droby recept,
kachni polevka z drobu,
kuřecí polevka z drobu,
kachní droby,
vývar kachní,
kachní vývar z kostí,
kachní vývar recept,
kuřecí vývar pro děti,
polévka z kachního skeletu,
recept kachni vyvar,
polévka s kuřecích drobu,
polevka ze skeletu,
jak dlouho vařit vývar,
polevka z kuřeciho skeletu,
jak udelat polevku z kurecich drobu
Suroviny:
skelet kuřecí,
krk kachní,
voda,
sůl,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
bobkový list,
šalvěj,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
libeček,
celer,
cibule,
česnek,
bujón slepičí
Komentáře (3)