Angreštový kompot
V létě máme vždy napilno, abychom stačili zavařit a uchovat všechny dary naší zahrádky na zimu. Naštěstí již známe různé druhy a možnosti zavařování, stačí si jen vybrat, co nám podle množství ovoce a našeho času nejlépe vyhovuje.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 300,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2014 22:59
Simona Kucerova:lepší je automatická......
18. 7. 2013 23:03
Vyzkoušela jsem kompot podle tvého receptu. Chuť nám vyhovuje, je sladký akorát. Já jsem ještě každou kuličku angreštu propíchla jehlou. +9
12. 7. 2011 11:32
rebeka:no nevím,když si představím kompotovou láhev má asi 0,7l
a do ní nasypu 700g cukru tak mi to přijde hodně i u srstky,ale každý podle svého gusta to je jasný
a do ní nasypu 700g cukru tak mi to přijde hodně i u srstky,ale každý podle svého gusta to je jasný
12. 7. 2011 10:29
Simona Kucerova:myslíš ale i bábi-tchyňka dává kilčo..on je ten angreš kyselý jak šťur
12. 7. 2011 10:16
rebeka:joj Rébí,to se mi zdá zase hodně
tejaja:též jsem to dělávala,do každé sklenice 1-2lžíce cukru,pak studenou vodu hezky kohoutkovou a šup zavíčkovat a do pračky/né automatky/
tejaja:též jsem to dělávala,do každé sklenice 1-2lžíce cukru,pak studenou vodu hezky kohoutkovou a šup zavíčkovat a do pračky/né automatky/
12. 7. 2011 10:12
Ja pri zaváraní kompótov nikdy nerobím nálev zvlášť. Uložím ovocie do fľaše, do každej dám 3 lyžice cukru ( tak plné, ako sa naberú ), pridám kliínčeky, škoricu a pod podľa druhu ovocia a zalejem vodou. Uzavriem a sterilizujem. Nálev sa pri sterilizácii uvarí sám
12. 7. 2011 10:02
na litr vody jen 300g cukru to se mi zdá dost málo..já dávám na litr vody kilo cukru
25. 7. 2010 15:39
Dobrý den, dočetla jsem se, že červený angrešt ztrácí zavařením svou barvu. Máte s tím nějakou zkušenost, zda Vám časem vybledne ve slínkách? Ať tak, nebo tak, udělám dle Vašeho receptu. Můžete mi ještě napsat, jak dlouho zavařujete a při kolika stupních zhruba? Děkuji.
28. 11. 2009 11:06
s tím červeným angreštem to je bezva.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 8 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 18 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 5 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 6 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 7 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: nálev na angrešt recepty - angrešt angreštová buchta zavarovani srstek co udelat s angreštem buchta s angreštem jak dlouho zavarovat angrešt buchta s angreštovým kompotem zavařovani angreštu v troubě zavařený angrešt recept recepty s angrestu buchta z angreštu angrešt-kompot recept z angreštu recept na zavařený angrešt zavařeniny angrešt buchta ze zavařeniny zavareniny kompoty angreštový kompot v troubě recepty na kompoty
Angreštový kompot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G66L
9 názorů