Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Strouhaný koláč s tvarohem a broskvemi

Jednoduchý koláč, kde hlavní chuť broskví je zárukou dokonalého chuťového zážitku. Tvaroh se s broskvemi výborně doplňuje a na tento druh koláčů se přidává, aby neutralizoval kyseliny, které obsahuje ovoce.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

28. 7. 2011 18:11

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 258 kJ / 3 647 kcal
Bílkoviny126,67 g
Tuky123,98 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 909 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy499,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lucie.stefanova lucie.stefanova

29. 7. 2011 10:16

Mám trochu pocit, jestli to dohadování se, tady pod receptem, není trochu zbytečné . Recept jsem sem vložila proto, že ho peču ráda a vždy všem chutnal - o podobnosti s receptem hraběnčiny řezy jsem nevěděla ( přeci jen, myslím, že v 19ti letech si nějakou tu neznalost v obasti pečení ještě mohu dovolit ). Na hraběnčiny řezy jsem se ale poptala staších a zkušenějších " pekařek" a všechny dotazované mi řekly, že Hrabenčiny jsou vždy s jablky a sněhem z bílků , nikoli s tvarohem a jiným ovocem . Že je tu na podobný moučník více receptů, v tom bych neviděla problém , každý recept má třeba trochu jiný (jednodušší,či složitější ) postup a tak si každý alespoň najde své,co mu nejvíce vyhovuje . Receptů na dušenou mrkev je tu taky hromada a zdaleka ne podle všech bych si ji uvařila . Takže myslím, že nemá cenu se tu vzájemně napadat, urážet a shazovat se ,jen kvůli tomu, že je tu ode mne koláč, podobný jinému receptu . P.S.: recepty jsem z kuchařky doopravdy neopisovala ...

zero

29. 7. 2011 10:15

Lucko Stefanova, doufám, že budeš pokračovat v příspěvcích, protože tvé recepty jsou pěkné a fotečky u nich taky. :-K

pro Ivulinka

29. 7. 2011 10:13

ivulinka:No však to také zdůrazňuju ve svém příspěvku, že původně Hraběnčiny řezy jsou BEZ tvarohu. Tudíž tento recept sem vložený není identický a Bibi nemá právo říkat, že je to stejné.

Za Bendika

29. 7. 2011 09:55

No a můj názor právě je, že Bibi většinou "plichtí" a nikoli "vymýšlí".

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 7. 2011 09:47

Za Bendika: ale o tom je vaření, ne?;-) Nejlepší je to, co sami vymyslíme a uvaříme.:-)

Za Bendika

29. 7. 2011 09:46

Právě Bibinka sem lupe téměř cokoli co doma splichtí

Bendik

28. 7. 2011 22:47

Samozřejmě, že každý má právo na svůj názor a čím více lidí se sejde, tím menší bude názorová shoda. Přesto si myslím, že vyjádření nesouhlasu s vkládáním receptů nebylo na místě.

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2011 22:34

Bendik: ale Lucku právě Bibi přivítala u jiného dnešního receptu ;-). Nemusíš se omlouvat, každý máme nějaký názor.:-)

Bendik

28. 7. 2011 22:29

Kdyby Lucie opisovala kuchařku, ztěží by měla u předpisů vlastní foto. Myslím, že pět či šest receptů není zase tak mnoho, aby si zasloužila přivítání ....necpi sem ty recepty. To mi příliš slušné vyjádření názoru nepřijde. Předem se omlouvám, za vyjádření názoru.

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2011 20:19

zero: neplácej hlouposti;-) Bibi a generál? Je skrátka jedna z prvních, co si všimla a je pravda, že sypat sem recepty jeden za druhým, jen proto, že právě teď mám čas je hloupost, ikdyž mi se zrovna tady ten líbí. Taky je možno si dát na klín kuchařku a opisovat jeden recept za druhým a moderátorky mají na celé odpoledne vystaráno. Možná bys nechtěl být na jejich místě někdy;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2011 20:14

:yes::-p:-p bezva!

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 7. 2011 19:06

Hezký koláček:-p+2:yes:

ivulinka ivulinka

28. 7. 2011 19:01

zero: mám hodně starý recept na Hraběnky a o tom, že by tam měl přijít i tvaroh jsem nikdy neslyšela.

spagetka spagetka

28. 7. 2011 18:58

zero: Bibinky se zastávám. Napsala svůj názor slušně. Má právo snad na názor jako ty ne????? Navíc, přečti si odkazy.

zero

28. 7. 2011 18:56

Původní recept na "Hraběnčiny řezy" je skutečně jen těsto bez tvarohu, jablka, sníh a opět strouhané těsto.
Bibinka na mě působí jako generál, který rozhoduje o bytí a nebytí některých receptů a jejich autorů.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: broskvový koláč s tvarohem tvarohový koláč s broskvemi tvarohové řezy s broskvemi co s broskvemi tvarohovo broskvový koláč buchta s tvarohem a broskvemi strouhaný tvarohový koláč s broskvemi buchta s čerstvými broskvemi strouhaný koláč s jablky hraběnčin koláč s tvarohem nejlepší broskvový koláč s tvarohem řezy s tvarohem a broskvemi recept na broskvový koláč s tvarohem broskvový koláč z čerstvých broskví broskvový koláč strouhaný tvarohový koláč s ovocem tvarohový koláč s broskví recept na řezy s broskvemi a tvarohem kolač s broskvi strouhaný tvarohový koláč

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, máslo, vejce, sůl, tvaroh, broskve

TopRecepty.cz

Strouhaný koláč s tvarohem a broskvemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KAl8