Zázvorový bůček z papiňáku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,44 g |
Tuky | 180,51 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 18,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle je taková rychlejší a snazší varianta moc dobrého jídla, které i když je "nezdravé", je moc dobré a celkem často u nás konzumované:-) Pokud nemáte papiňák, všechny uvedené suroviny se dají rovnou do pekáčku, hlídá a doplňuje se tekutina a doba pečení je cca 2 hodiny- jednu přikryté, druhou hodinu odkryté, přelévané výpekem. Když mletý zázvor přidáte ke šťávě k drůbežímu masu, tak je to také velice chutné a můžete připravit stejně, jako tady tento bůček s kratší dobou pečení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2011 15:49
Hani-děkuji
12. 9. 2011 15:45
12. 9. 2011 15:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 29 minutami
Křupavý hermelín
Přidáno před 48 minutami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Fit salát
Přidáno před 13 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 1 hodinou
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 3 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 10 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Jakých chyb se vyvarovat při používání tlakového hrnce? Vyjmenujeme ty nejčastější
Další recepty
Tématické fráze: bůček recepty bůček na zázvoru bucek vařený bůček v papináku papiňák recepty vepřoví buček trochu jinak pečení v papiňáku bůček jinak recept na buček jak dlouho vařit bůček jak upravit bucek zazvorovy bucek bůček trochu jinak co je to zoft vepřový bůček recepty vepřový bůček se zázvorovou omáčkou čerství zázvor a bůček bůček v receptech recept bůček jak pripravit chutny bucek
Suroviny: bůček vepřový, sádlo, cibule, česnek, kmín celý, zázvor mletý, masox, voda
Zázvorový bůček z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGDD
63 názorů