Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený tolstolobik

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kucerova45 kucerova45

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 884 kJ /
2 362 kcal
Bílkoviny160,91 g
Tuky177,12 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 628 mg
Sodík 318 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy28,78 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Naporcovaného tolstolobika osolíme, opepříme, obalíme v mouce a dáme péct na pánev s rozpáleným máslem nebo olejem. Během pečení pokapáváme citronem a potíráme máslem nebo olejem. Krok 2: Do červena opečeného tolstolobika podáváme s vařeným bramborem nebo opečeným pečivem a posypaným sekanou petrželkou.

Zveřejněno 5. 11. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený tolstolobik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L51w

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený tolstolobik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L51w

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Hledal jsem recept na tolstolobika. i tento mi líbil, jen to foto. píšete opečený na růžovo a na foto je jako nedopečený.
.

jerry-05: Dobrý den, rybu můžete opéct dle svých preferencí. Pokud se peče na nižší teplotu a déle, nevytvoří tak zlatavou kůrčičku. Chcete-li opéct dozlatova, opékejte zprudka při vyšší teplotě. Pouze vždy pohlídejte, aby byla ryba propečená skrz 😉

Tipy na přípravu přírodního rybího filé (v troubě i na pánvi) najdete i v tomto článku:


Hezký den

Zrovna jdeme zkoušet ;-)

Andrea Krausová:;-);-)

Andrea Krausová 8. 11. 2012 13:05
Zrovna jsem použila váš recept,mám ho v troubě...vypadá lahodně,to bude mnamka:-p

misza: tak fan:-D, díky

Hezký recept, krásná fotka.:yes: Jani R. píše se Tolstolobik ;-):-)

Tolstolobika míváme někdy na Vánoce místo kapříka. Je vynikající.:-p:yes: Jen si nejsem fakt jistá, jestli se píše měkké, nebo tvrdé I-Y:-( Mám dojem, že v Rychvaldě, kde jezdíme pro ryby je napsáno tvrdé..:-S

Krásně a chutně připravená rybka:-K+3:-p:yes:

Evo K.:-), kombinaci ryba + citron + petrželka mám ve velké oblibě a tak hned připojuji první boďku, nejen za krásnou a velmi lákavou fotku:yes:, ale i za chuť kterou velmi dobře znám a můžu jen doporučit...;-).

Tématické fráze:
tolstolobik recepty, ryba tolstolobik nejlepší recepty, tolstolobik recept, tolstolobik, recept na tolstolobika, recept tolstolobik, recepty na tolstolobika, recepty z tolstolobika, recepty tolstolobik, příprava tolstolobika, tolstolobik na zelenině, tolstolobik - recepty, tolstolobik na grilu, tolstolobik v troubě, tostolobik, tolstolobik priprava, recepty na tolstolobik, recept na přípravu tolstolobika, tostolobik recept, recept z tolstolobika

Suroviny:
tolstolobig, sůl, pepř mletý, máslo, mouka hladká, citron, petrželka zelená

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu