Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 634 kJ / 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,83 g |
| Tuky | 21,17 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9BM
Moje poznámka
Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9BM
Nejnovější recepty
Těstoviny s kořeněnou dýní
Přidáno před 1 hodinou
Jablečné lívanečky podle Anety Vignerové
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí maso se žampiony a zeleninou na másle
Přidáno před 3 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Bramboračka s hlívou ústřičnou
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí na medu
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočková polévka s uzeninou
Merylas před 12 minutami
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
gabrus před 17 minutami
Omáčka na špagety
ilonkakulisek před 22 minutami
Pěry z bramborového těsta
olivka před 22 minutami
Flíčky s hlávkovým zelím
Sahula před 32 minutami
Fazolková omáčka
Ivyjg před 35 minutami
Zelňačka z hlávkového zelí
Jack58 před 1 hodinou
Mrkvová polévka
Lida.Rose před 1 hodinou
Chilli con carne
niklova před 1 hodinou
Tématické fráze:
presoleny gulas,
jak na přesolený guláš,
jak opravit přesolené jídlo,
jak opravit přesolený guláš,
jak na přesolené maso,
jednoduchá omáčka z vepřového masa,
jak opravit slaný guláš,
jak opravit guláš,
přesolené maso,
guláš co dům dal,
bůček běs kosti,
jednoducha omacka z veproveho,
oprava gulasu moc ostry,
přesolenej guláš,
jednoduché omáčky bes masa,
jednoduchý guláš,
recept na ochucene maso,
ochuceni gulase,
veprove maso jednoduse,
chutný jednoduchý guláš
Suroviny:
plec vepřová bez kosti,
cibule,
masox,
koření gulášové,
podravka,
sůl,
pepř
Komentáře (16)
Nám to chutnalo a jelikož to vypadá, jako guláš, tak jsem to tak pojmenovala!
1 masox
2 lžičky podravky
WTF???
toto naozaj jedávate ?!
Už si niekedy jedla-videla guláš?
lebo to čo tu prezentuješ ako \"Chutný a jednoduchý gulášek\" je úboha paródia
Anetko - prosím oprav si v textu 2 lžíce podravky za 2 lžičky, které máš v ingrediencích - kdo si nevšimne bude mít gulášek přesolený