Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 739 kJ / 2 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,75 g |
Tuky | 215,74 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 2,79 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,98 g |
Sacharidy | 48,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2011 12:21
Hotovo, pobíhá první ochutnávka a úspěch z vepřových jater je konzistence hutnější, ale nevadí, pomazává se po jednotlivých soustech, chuťově nemá chybu díky za inspitaci dovoluji si přidat foto
30. 12. 2011 21:10
senky: Jani, po čtyřiadvaceti hodinách nakouknu - a jaké milé překvapení tady!!!...potěšila jsi mě a doufám, že si pochutnáte. Děkuju za vyzkoušení.
Ještě k barvičce - udělala ji griotka, ale musím se přiznat, že jsem ještě přicmrdla šťávu z brusinkové zavařeniny...
Ještě k barvičce - udělala ji griotka, ale musím se přiznat, že jsem ještě přicmrdla šťávu z brusinkové zavařeniny...
30. 12. 2011 15:54
Paštička mě dostala chladí se v lednici
Protože u nás se kuřecí játra nejí, použila jsem játra vepřová, snad to nevadí Místo griotky portské, chuť je velmi lahodná Ochutnávače jsem nestačila odhánět
Bod posílám hned, o výsledku nepochybuji
Protože u nás se kuřecí játra nejí, použila jsem játra vepřová, snad to nevadí Místo griotky portské, chuť je velmi lahodná Ochutnávače jsem nestačila odhánět
Bod posílám hned, o výsledku nepochybuji
30. 12. 2011 15:12
No sakra,to je nádherná barvička paštiky a musí být hodně chutná.Moc krásná fotka Eli.
30. 12. 2011 13:49
Recept vypadá mňamózně. Zkusím paštiku udělat, ale bez badyánu, ten nemůžu ani cítit.
30. 12. 2011 10:10
Tak to je moc pěkná paštika, těším se i na tu druhou
29. 12. 2011 23:35
Super!
29. 12. 2011 23:27
Tohle vypadá +4
29. 12. 2011 23:13
Eliza:Děkuji, budu čekat na druhou variantu
29. 12. 2011 23:11
Hedwika: Portský je ještě lepší, to zas nenapadlo mě. Tu druhou paštiku vložím zítra, dnes už neee...
29. 12. 2011 23:05
Eliza: Prosím přidat , Griotku doma nemám,ale napadlo mne použít Portský
29. 12. 2011 23:02
Hedwika: zázvor jsem použila mletý, ne sušený strouhaný. Ale stejně je výsledek vždycky na tom kterém kuchaři, jde o inspiraci. Já jsem se také inspirovala několika různými recepty, které jsem našla.
Ještě jsem vyráběla druhou variantu, s červeným vínem a zeleným pepřem. Kdyžtak přidám...
Ještě jsem vyráběla druhou variantu, s červeným vínem a zeleným pepřem. Kdyžtak přidám...
29. 12. 2011 22:58
Příští týden vyzkouším, vypadá to moc papatelně. Nějak mi nesedí sušený zázvor, připadá mi jako piliny, proto použiji čerstvý. Posílám bodík
29. 12. 2011 22:54
29. 12. 2011 22:41
Moje první vyrobená paštika - snažila jsem se, aby měla hezkou barvu (díky griotce - je sice potřeba ji přesolit a přepepřit, aby se nechovala příliš sladce..) a hlavně, aby ničím nepřipomínala šedivou domácí paštiku mého dětství. Nikdy jsem ji už z trucu neochutnala, protože pocházela z přejetých zajíčků a srnek - a já v tom autě většinou seděla.
Děkuji za zájem a určitě vyzkoušejte, není to složité a chutná lahodně.
Děkuji za zájem a určitě vyzkoušejte, není to složité a chutná lahodně.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 17 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 9 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 9 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 9 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
16 receptů na domácí slané pečivo: Upečte si rohlíky, kaiserky, bagety nebo dalamánky
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Další recepty
Tématické fráze: domácí játrová paštika s brusinkami paštika s brusinkami domácí brusinková paštika brusinková paštika zaječí paštika zaječí paštika recept játrová paštika s brusinkami domaci pastika vepřová paštika s brusinkami pastika s brusinkami recept domácí pastika recept játrová domácí paštika s brusinkami recept na domácí paštiku játrová paštika s griotkou paštika z vepřových jater s brusinkami kuřecí paštika s brusinkami pastika s brusinkama paštika z vepřových jater brusinkova pastika recept paštika portské
Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, cibule, česnek, máslo, brusinky, griotka, smetana ke šlehání, tymián, pepř černý, skořice mletá, koření hřebíček, badyán, zázvor, sůl
Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNp5
35 názorů