Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Proužkovaný piškot

Hodnocení receptu je 5,0 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 1. 2012 16:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 771 kJ / 1 618 kcal
Bílkoviny55,45 g
Tuky47,07 g
Vláknina6,25 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 466 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy240,09 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pěnový dort z mléčných karamel http://www.toprecepty.cz/recept/24672-penovy-dort-...

Pěnový dort z malin a bílé čokolády http://www.toprecepty.cz/recept/26188-penovy-dort-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana

17. 1. 2012 11:26

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaká mouka patří do piškotu? Neumím dělat rolády, tak se raději ptám...děkuji!

Lenka30 Lenka30

11. 1. 2012 17:52

ahááááá tak už to chápu ;-) jen to budu muset nějak nacpat do mrazáku :-D :-D

marunda marunda

9. 1. 2012 17:48

tak konečně jsem to pochopila. Bohužel se mi to ale do mrazáku nevejde.

Betyna

9. 1. 2012 12:54

Miquel::yes: parádní manuá! +1 :-!

Miquel Miquel

9. 1. 2012 11:48

Našel jsem foto s přípravou proužkovaného piškotu, tak snad vám to pomůže;-)

Lenka30 Lenka30

8. 1. 2012 21:03

bych asi potřebovala fotodokumentaci celé přípravy :-D :-D

Lenka30 Lenka30

8. 1. 2012 21:00

tak já ještě pořádně nepochopila jak to mám udělat :-( a taky je další nádhera :-// :-( ;-( ;-( :-K:yes:

JezulkaS

8. 1. 2012 15:42

Supr nápad s proužky. Určitě vyzkouším. Posílám +1:yes::-K

Miquel Miquel

8. 1. 2012 13:17

marunda:-? Doplním:Té hmoty na proužky je opravdu jen malé množství, v slabé vrstvě cca 2 milimetry se tim pokryje celý silikon(nemámeli silikon tak pečící papír) a pak zubatou stěrkou v těstě uděláme proužky a dáme do mrazáku.

marunda marunda

8. 1. 2012 13:10

hm, tak jsem to asi nepochopila. :-(

Miquel Miquel

8. 1. 2012 12:01

Té hmoty na proužky je opravdu jen malé množství, v slabé vrstvě cca 2 milimetry se tim pokryje celý silikon.Rozpis je na jeden normální plech.Chceteli mít piškot slabší jednoduše uděláte míň těsta nebo nedáte všechno. Z tohoto rozpisu na piškot vám vyjde tloušťka piškotu cca 1/1,5 cm na normální plech.

katyvypl

8. 1. 2012 09:50

Marunda: Já tedy nevím, zda jsem to dobře pochopila, ale dle popisu přípravy si nemyslím, že by proužky šli přeskládat...:-? Přecejen je tam napsáno, že těsto nalijeme, rozetřeme a jen zubatou stěrkou v těstě uděláme proužky...;-) My máme mrazák velký, takže to určitě zkusím, jen nevím, na jak velký plech to těsto vyjde, přecejen je toho těsta na proužky fakt malinko. :-8

marunda marunda

6. 1. 2012 23:01

supr. Ale jak dám do mrazáku celý plech? To bych si ty proužky musela udělat na etapy a až budou všechny zatuhlé, tak vyndat, naskládat na jiný plech a zalít bílým těstem. Třeba to zkusím.:yes:

Ludmila

6. 1. 2012 21:46

Krása :-K:-K

Sarovka

6. 1. 2012 15:42

:yes: Těším se na další vychytávky.:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: piškot na velký plech proužkovaný dort recept na piskot piškotové rolády efektní piškot z celých vajec piškotová roláda co se neláme piškot recept plneny piskot recept piškot piškot piškot na malý plech recept na piškot na plech proužkovaná roláda hnedý piškot domácí piškotová roláda piskot na plech proužkované těsto na zákusky malý piškot recept na slabý piškot recepty piškot

Suroviny: máslo, cukr moučkový, bílek, mouka, kakao, vejce, cukr, mouka, sůl

TopRecepty.cz

Proužkovaný piškot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4YMx