Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně po loupežnicku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

13. 2. 2012 16:22

Suroviny pro 14

14

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 493 kJ / 2 508 kcal
Bílkoviny456,00 g
Tuky76,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 960 mg
Sodík 920 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Promiňte, že jsem nedal fotku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pavlina cerna

16. 2. 2014 09:33

;-);-);-);-):-K:-K:-K:-K:-*:-D:-D:-D:-)):yes::yes::yes::yes::yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

19. 2. 2012 23:20

:-p:-O:-*:yes:...+1

eva hubova eva hubova

17. 2. 2012 12:34

Hořčice se trochu připékala a trochu to prskalo, možná ještě obalit v mouce, jinak to bylo docela dobré:-p foto a:yes:3

Ivana Ch

13. 2. 2012 16:47

:-p:-p:-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 2. 2012 16:29

danmat neboj nic, on už ji někdo přidá. Jednoduché a dobré jídlo:-p. Vítej na Topreceptech:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty vepřova pečene pokrmy z vepřové pečeně jidlo z veprove pecene jídla z vepřové pečeně vepřová pečeně na hořčici smažená vepřová pečeně veprova pecene recept veprova pecene vepřová pečeně smazena recept z vepřové pečeně recepty z vepřové pečeně vepřová pecene recepty vepřová pečeně recept vepřová pečeně s hořčicí jatra po loupeznicku vepřová pečeně po valašsku vepřová pečeně hořčice co z vepřové pečeně maso po loupežnicku jidlo z pecene

Suroviny: pečeně vepřová, hořčice kremžská, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně po loupežnicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8zP