Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 087 kJ / 3 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,70 g |
| Tuky | 115,62 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 484,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chinois - francouzský koláč 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAo3
Moje poznámka
Chinois - francouzský koláč 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAo3
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 40 minutami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkové cukroví
adela. před 7 minutami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 8 minutami
Sachr cukroví
adela. před 11 minutami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
francouzský koláč,
chinois recept,
francouzský sladký koláč,
francouzský koláč sladký,
francouzský koláč chinois,
chinois,
francouzský koláč náplň,
těsto na francouzský sladký koláč,
francouzský koláč s pudinkem,
francouzké koláče,
recept na sladký francouzský koláč,
mmb recepty,
chinois koláč,
sladký francouzský koláč,
francouzský koláč recept,
francouzský sladký kollác,
recept na chinose,
francouzský koláč,
francouzský koláč chinois recept,
francouzský chinois
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
sůl,
cukr krupice,
mouka hladká,
droždí,
mléko,
cukr krupice,
žloutek,
cukr vanilkový,
mouka hladká
Komentáře (23)
Příště možná uberu cukr do náplně, koláč je trochu sladší.
S dovolením jsem přidala fotky. Děkuji za recept
Z 1/3 těsta vyválím dno koláče a na něj naskládám plněné řezy ze zbytku těsta. Je výborný
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=117128 nebo jsi autorka?