Nejlepší čína podla Gordona
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 154 kJ / 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 33,37 g |
Vláknina | 4,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,69 g |
Sůl | 18,20 g |
Sacharidy | 43,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Gordon Ramsay bol povolany ako sudca vybrat najlepsiu cinsku restauraciu v anglicku a toto bolo jedno z jedal ( trochu upravene )vitazov roku 2010, malej restauracie YU and YOU.
Pozor radsej vyskusat jednu malu porciu -trosku!lebo suroviny pouzite su velmi drahe, Wagyu hovadzia svieckova je najdrahsie hovadzie na trhu je prirodzene prerastena -mramorovana. Da sa nahradit aj inou lacnejsou ale treba pred tym marinovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2012 07:58
http://www.toppotraviny.cz/hovezi-maso/hovezi-entr...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 13 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: nejlepsi cina čína z hovězího nejlepší recept nejlepší recept na činu nejlepší čína recept cina nejlepsi recept čína z vepřového nejlepší recept nejlepsi recepty na cinu čína nejlepší recept recept na nejlepší čínu nejlepsi čína recepty nejlepší recepty čína mail comune.campora.sa.it loc:cz mail comune.eboli.sa.it loc:cz mail comune.perdifumo.sa.it loc:cz mail comune.acerno.sa.it loc:cz mail comune.mugnano.na.it loc:cz mail comune.gordona.so.it loc:cz recept nejlepsi cina hovadzia cina čina nejlepši recepty
Suroviny: džus limetkový, omáčka sojová sladká, olej, maso hovězí, omáčka sojová, česnek, zázvor čerstvý, chilli paprika čerstvá, cukr, cibulka jarní, směs zeleninová čínská, škrob bramborový, voda
Nejlepší čína podla Gordona
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mG9O
16 názorů