Albertová musaka
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 858 kJ / 1 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,74 g |
Tuky | 56,53 g |
Vláknina | 13,53 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 97,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Musaku jsem nikdy neděla, ale dlouho jsem na ni měla zálusk. Hledala jsem, vybírala, až nakonec našla leták Albertu ( proto ten název ) a upravila podle svého.
Je to dobrůtka, chutná teplá i studená.
Hledala jsem poctivě, úplně stejná tu není, tak se snad nebudete zlobit, že jsem si dovolila přidat "svoji".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2020 17:42
Je to moc dobré, jen pozor, v ingrediencích nejsou uvedena ani vejce ani sýr, který vás potom, jako mě dneska, hodně překvapili...
6. 8. 2013 19:37
4. 8. 2013 17:16
rebeka:Což o to, to ty nám taky..
Tak zítra..
Tak zítra..
4. 8. 2013 17:14
chocolate: děláš mi radost, Lucifírku
4. 8. 2013 17:13
rebeka:Slibuju, že zítra vyměním, ptž jsem byla požádána o repete.
A je opravdu výborná, druhý den jsme se o poslední porci museli dělit.Přísahám na holej pupik.
A je opravdu výborná, druhý den jsme se o poslední porci museli dělit.Přísahám na holej pupik.
4. 8. 2013 17:12
chocolate: a už ho tam nechej, prosím jsem ráda, že jste si pochutnali
4. 8. 2013 17:10
chocolate: Luci, moc děkuju za odzkoušení, jsem ráda, že recept nezklamamal a okamžitě sem to foto naval, hned
4. 8. 2013 17:08
Musaka byla luxusní, chtěla jsem přidat foto, ale vedle toho tvého by to byl otloukánek.Tak snad jen jako důkaz a ihned mažu.
Ale byla výborná.
Ale byla výborná.
29. 7. 2013 18:37
Mám ji právě v troubě a voní pekelně, jen si říkám, že jen pořádná trouba zapíná v tom hicu troubu.
27. 3. 2012 21:51
julča: dej klidně i polosuché..myslím, žeto až tak moc vadit nebude
27. 3. 2012 21:08
rebeka:Silná to žena (pardon zdravotnice)
27. 3. 2012 21:07
rebeka: Děkuji za značku, jen proč suché a je tekuté To byl samozřejmě vtip, ale suché, polosuché nevím podle čeho se to řídí Napadá mě snad podle cukru nebo jak to je
27. 3. 2012 21:02
chocolate: neboj.. zatím se chladí.. ztrestám v pátek
27. 3. 2012 20:52
rebeka:Rebi, pořád mi chybí zmínka, kam se podělo těch zbylých cca 650 ml vínka...
27. 3. 2012 20:51
julča: může být já jsem měla Veltlín
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 9 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 18 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 6 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 7 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 10 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 10 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 12 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Asijská kuchyně: To nejlepší z jejich regionů. Ochutnali jste už krevety v tempuře nebo pekingskou kachnu?
Další recepty
Tématické fráze: musaka s lilkem a bešamelem recepty musaka s mletým masem a bešamelem bramborová musaka musaka recept musaka s bešamelem musaka s mletým masem musaka musaka se skořicí bramborová musaka s mletým masem musaka s lilkem výborná musaka recept na musaku recept musaka musaka recepty musaka top recepty musaka víno recept musaka skořice musaka s mletým masem a lilkem mail alberto.sk loc:cz luxusní musaka
Suroviny: maso hovězí mleté, cibule, česnek, víno bílé suché, skořice mletá, lilek, cuketa, sůl, pepř, rajče, rajče loupané, bazalka čerstvá, olej olivový, máslo, mouka hladká, mléko, bobkový list, pepř černý, kůra citronová, sůl, pepř, brambory,
Albertová musaka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZpBv
31 názorů