Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Albertová musaka

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 155 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 35 min

155 min (120 min příprava + 35 min tepelná úprava)

27. 3. 2012 12:40

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 858 kJ / 1 639 kcal
Bílkoviny163,74 g
Tuky56,53 g
Vláknina13,53 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy97,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Musaku jsem nikdy neděla, ale dlouho jsem na ni měla zálusk. Hledala jsem, vybírala, až nakonec našla leták Albertu ( proto ten název ) a upravila podle svého.

Je to dobrůtka, chutná teplá i studená.

Hledala jsem poctivě, úplně stejná tu není, tak se snad nebudete zlobit, že jsem si dovolila přidat "svoji".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

julča

27. 3. 2012 20:43

Velmi pěkné, jen nevím bílé víno suché, jakou značku jste použila. Muller Thurgau je takové:-?, já se v tom nevyznám, to je jediné co jsem ochutnala.:-K

1974andrea 1974andrea

27. 3. 2012 20:33

Koukám, že tu bylo asi zase nějaké vzrůšo:-O, ještě, že jsem to nečetla;-). Dělávám taky, i s tou skořicí a do bešamelu teda dávám jenom muškátový oříšek. Takže chuť znám:yes:. A tyhle pokrmy, bohužel, někdy nejdou nafotit tak,jak bychom si představovali, viď:-)). Ale ty ses toho zhostila velmi dobře:yes:

nofrona

27. 3. 2012 19:26

:-p:-p:yes: krása

jarka skrobakova

27. 3. 2012 18:57

pěkné papáníčko, hned bych si odebrala na talíř, bod+:-O:-O:yes::yes::-)):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 3. 2012 18:11

Zahleděla jsem se do té mísy-i v ní po odebrání porce to vyadá moc dobře:-K
Moc hezké jídlo:-p+:yes:

chocolate chocolate

27. 3. 2012 18:10

Musaka vypadá skvostně:yes:.

senky senky

27. 3. 2012 17:05

A hele, polovina komentářů je pryč:-O:-O

rebeka rebeka

27. 3. 2012 17:00

danielle72: nevím, z jakého důvodu byl byl předchozí komentář vymazán:-?
aha.. on tu není ani ten, na který jsem reagovala:-D:-D

danielle72 danielle72

27. 3. 2012 15:37

rebeka: Rebi, vycházej z toho, že Tě může nas***štvat jenom inteligent :-!:yes: Kritizovat umí každej, no ne?

A pochopitelně přidávám bod :yes:

rebeka rebeka

27. 3. 2012 14:38

Tanicka: těžko:-O:-? mě teda ne;-):-D ale je pravda, že příprava je poněkud složitější:-8

Bibinka Bibinka

27. 3. 2012 14:03

Rebí, u nás jsou všechny musaky oblíbené, je jich víc druhů(já tu mám bramborovou s mletým masem);-) Před mnoha lety ještě v bývalé Jugoslavii, jsem se jich přejedla, měli jí tam na každém rohu:-D Od té doby je doma dělám a ty máš za tu tvojí 6.boda:yes:

Tanicka Tanicka

27. 3. 2012 13:48

Miluju tohle jídlo.. škoda, že je po něm člověku tak těžko :-p Bod už za to, že se někdo pustí do té přípravy.. :-)

AniCiz

27. 3. 2012 13:45

Lucka-jdi si mezi sobě rovné primitivy
Rebeka nezbylo malinko?:-*:yes:

srettka

27. 3. 2012 13:25

A prej jdu na 17-ku:-O nebo jsem to cetla blbe?:-8 je to mozne, nahledla jsem na lacno a to pak blbe vidim:-))
cece reveni, ty si vylepsujes prijmy varenim dobrot pro nadstandarty?:-)) to si pak pujdu zanadstandardit k vam do spitalku:-8:-)) to bych si dala libit. . . bertikovo musaku a k tomu jako dezert jednu z tvych epesnich ruladek:-p:yes:
Na jakym to oddeleni robis? Abych si mohla vymyslit chorobu?:-D
p.s. Musaka je mnam, naposled ji varil manza. . .moh by zas, no ni?:-))

Pajaja

27. 3. 2012 13:24

Hmmm, tak takové dobroty já můžu. :-p:yes:Škoda, že mám doma takový vybíravce zatracený. :-( +

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: musaka s lilkem a bešamelem recepty musaka s mletým masem a bešamelem bramborová musaka musaka recept musaka s bešamelem musaka s mletým masem musaka musaka se skořicí bramborová musaka s mletým masem musaka s lilkem výborná musaka recept na musaku recept musaka musaka recepty musaka top recepty musaka víno recept musaka skořice musaka s mletým masem a lilkem mail alberto.sk loc:cz luxusní musaka

Suroviny: maso hovězí mleté, cibule, česnek, víno bílé suché, skořice mletá, lilek, cuketa, sůl, pepř, rajče, rajče loupané, bazalka čerstvá, olej olivový, máslo, mouka hladká, mléko, bobkový list, pepř černý, kůra citronová, sůl, pepř, brambory,

TopRecepty.cz

Albertová musaka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZpBv