Jahodové nic se špaldovým korpusem
Variant na osvěžující jahodový moučník je nespočet. Tento recept přináší dort, který má základní korpus pečený ze špaldové mouky, která je bohatější na živiny a vlákninu. Na něm pak leží tvarohový krém posetý kousky čerstvých jahod.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
dortová forma o průměru 26 cm
Nutriční hodnoty
Energie | 14 995 kJ / 3 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,33 g |
Tuky | 155,00 g |
Vláknina | 25,46 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 801 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 389,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Blesk pro ženy - speciál Léto 2/11, značně upraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2012 08:50
3. 4. 2012 08:43
2. 4. 2012 20:57
2. 4. 2012 20:54
2. 4. 2012 20:42
pak dej vědět, jak to dopadlo
2. 4. 2012 20:32
2. 4. 2012 13:59
2. 4. 2012 13:50
2. 4. 2012 13:32
2. 4. 2012 10:51
1. 4. 2012 19:03
1. 4. 2012 18:44
1. 4. 2012 18:31
1. 4. 2012 17:49
1. 4. 2012 17:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové řezy jsou lahodné a osvěžující. Připravujeme je z čerstvých jahod během jahodové sezony
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: jahodove nic korpus ze špaldové mouky jahodový dort s korpusem čím nahradit polohrubou mouku piškotové těsto ze špaldové mouky jahodový dort ze špaldové mouky spaldovy dort dort ze špaldové mouky špaldová mouka jahody tvaroh recept nic špaldový korpus na dort špaldovy piskotovy korpus čím nahradit špaldovou mouku nic recepty za nic dorty s korpusem jahodový piškotový dort z celozrnné mouky recepty s korpusem dr oetker bezove rezy jahoda mouka špalda recept recept s korpusem
Suroviny: mouka špaldová hrubá, máslo, cukr hnědý, žloutek, tvaroh, jogurt, vejce, cukr moučkový, pudink vanilkový, jahody čerstvé, želé dortové
Jahodové nic se špaldovým korpusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mG4A
88 názorů