Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 386 kJ / 1 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,39 g |
| Tuky | 29,63 g |
| Vláknina | 36,22 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 445 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 118,05 g |
Postup přípravy
Na tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Zveřejněno 10. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čanachy - jídlo z jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmnJ
Moje poznámka
Čanachy - jídlo z jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmnJ
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 9 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 9 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 10 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 5 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 6 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 6 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 7 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 7 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 7 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 9 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 9 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 10 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z jehněčího masa,
jehněčí zlazy recept,
jídlo čenachy,
co jsou čanachy,
chanachy,
marinované jehněčí gruzínské šašliky,
pokrmy z jehneciho,
čenachy,
jehněčí recepty gruzie,
gruzie-jidlo,
pokrmy s jehneciho masa,
jak dobre pripravit jehneci,
jehněčí kolínko pečené na zelenině jednoduché,
gruzínské čanachy,
řecké jídlo jahny,
pokrmy s jehněte recepty,
sekana z jehněciho masa,
recept na jehněči s křenem,
pokrmy z jehněčího recepty,
top recepty na jehneci
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
rajče,
lusky fazolové,
cibule,
nať petrželová,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
a to já bych si dala.. zase nemám jahňa.. ta Terezku mě už s ním štve
Jehněčí máme rádi a tento zajímavý receptík se mi líbí