Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 386 kJ / 1 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,39 g |
Tuky | 29,63 g |
Vláknina | 36,22 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 118,05 g |
Postup přípravy
Na tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Zveřejněno 10. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čanachy - jídlo z jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmnJ
Moje poznámka
Čanachy - jídlo z jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmnJ
Nejnovější recepty
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 23 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 3 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 5 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 5 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 5 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 7 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 9 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z jehněčího masa,
jehněčí zlazy recept,
jídlo čenachy,
co jsou čanachy,
chanachy,
marinované jehněčí gruzínské šašliky,
pokrmy z jehneciho,
čenachy,
jehněčí recepty gruzie,
gruzie-jidlo,
pokrmy s jehneciho masa,
jak dobre pripravit jehneci,
jehněčí kolínko pečené na zelenině jednoduché,
gruzínské čanachy,
řecké jídlo jahny,
pokrmy s jehněte recepty,
sekana z jehněciho masa,
recept na jehněči s křenem,
pokrmy z jehněčího recepty,
top recepty na jehneci
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
rajče,
lusky fazolové,
cibule,
nať petrželová,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
a to já bych si dala.. zase nemám jahňa.. ta Terezku mě už s ním štve
Jehněčí máme rádi a tento zajímavý receptík se mi líbí