Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 806 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,02 g |
Tuky | 10,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 154,52 g |
Postup přípravy
Můžeme také plnit do silikonových formiček na muffiny, tam korpus není zapotřebí. Krok 6: Necháme nejlépe do druhého dne zaležet a podáváme ozdobené šlehačkou a kousky ovoce.
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Moje poznámka
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 15 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 18 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 10 hodinami
Krenex
dragomirac před 12 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 12 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 12 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 13 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 14 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
želatina stilla dolce,
stilla dolce želatina,
nepečené zákusky,
příprava želatiny stilla dolce,
stilla dolce,
nepečený dort zaležet,
zakusek z tatranek,
zelatina stilĺa,
želatina stilla dolce návod,
nepeceny zakusek,
použití želatiny stilla dolce,
zákusek do ruky,
mail 10g.pl loc:cz,
vaření želatiny stilla dolce,
příprava sypké želatiny,
kefirovy korpus,
želatina pro potravinářské účely stilla dolce,
zakusek,
recepty na zákusky,
nepečený dort z tatranek
Suroviny:
tatranka,
máslo,
kefír,
mléko,
želatina prášková,
cukr moučkový,
ovoce
Komentáře (40)
Želatinu používám z Kauflandu"Stilla dolce",je to ve fotu s uvedenými surovinami,ale pro jistotu jsem to teď blikla ještě jednou samostatně a přidávám čitelnější foto
Moc jste mě děvčata potěšily svými milými komentáři
Můžu se zpetat, jakou používáte želatinu? Já obvykle Dr.Oetker (myslím, že 1 sáček je 20g), ale tam je úplně jiné použití - dle návodu tedy - nejprv bobtná, pak se zahřeje - to tu ale vůbec není psáno, tak jsem zmatená - ráda si nechám rozšířit obzory, díky
Já všem moc děkuji
Holky,ale díky moc za přízeň
Andrejko,budu se muset kouknout na tu Tvou náplň.
Šagetko, než jsem v závěru přidala cukr,tak jsem oddělila část bokem pro dia kamarádku,která tady dnes byla. Moc si pocutnala i bez toho cukru. Ten kefír byl jen lehce nakyslý(kupovaný je více kyselý)a bylo to fajn osvěžující.Ten černý bodík je rozhodně lepší,než pěst pod oko
moooc se ti to povedlo, moc
nádherné foto