Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Sýrové sametové pohlazení

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

2. 5. 2012 20:30

Suroviny

Porce: 13 ks muffin

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 565 kJ / 613 kcal
Bílkoviny45,98 g
Tuky27,81 g
Vláknina8,33 g
Cholesterol 556 mg
Sodík 437 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy40,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Potřebovala jsem pro návštěvu něco dobrého na zub a měla jsem udělaný dobrý sýr z jogurtu podle Topreceptů. Napadlo mě, vyzkoušet něco se sýrem na způsob vaječné tlačenky trochu jinak a dílko se zdařilo. Z množství uvedených surovin vyšlo 12ks muffinků+jedna větší formička. Hotový výrobek byl velice jemné a lahodné chuti. http://www.toprecepty.cz/recept/26551-domaci-lucin...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 5. 2012 19:10

Děvčata děkuji:-):-K
Evi i jako předkrm by to šlo;-):-))

Bahula Bahula

4. 5. 2012 09:44

Pěkný rcp, mně by se líbil jako předkrm;-):yes:+

jarka skrobakova

3. 5. 2012 18:12

tak to je nádhera Aničko, moc se libí tento rcp:yes::yes::yes::-)):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 5. 2012 14:08

Všem za komentáře,názory i hodnocení děkuji:-):-K
finneto-s tím jedním sáčkem želatiny je to tuhé tak akorát,aby to hezky drželo tvar.Namazat se to dá,ale to bych raději udělala jen jako pomazánku bez té želatiny:-)
Majdulo-želatina nesmí přejít varem:-!Pak by neměla tu tuhnoucí schopnost.Opravdu mi tady stačilo jen zahřát.Tuhne to ale až tak po 4 hodinách.Já jsem to měla v ledničce přes noc.
Andri-Hella i hosta měly bezvadný nápad s tím překapaným jogurtem:yes:Sýr je opravdu velice chutný i jen tak samotný:-p:yes:
ReNi-za"oko":-))děkuji.Já vím,že každý máme nějaký ten svůj šprajc k něčemu;-)Ale tady v tomto množství se těch 10g stratilo a nebyl to takový ten doslova tuhý amaroun.Opravdu jen na to udržení tvaru:-)

--ReNi--

3. 5. 2012 12:45

vypadají krásně, ale jakmile je v tom želatina tak bych je nejedla :-(( za pohlazení oka posílám 16. bod :yes:

nofrona

3. 5. 2012 10:27

:yes::yes:

Majdula

3. 5. 2012 09:57

Posílám taky bodíka :yes: jen tak želatina se nevaří? ono to ztuhne i bez toho? Díky :-K

1974andrea 1974andrea

3. 5. 2012 08:36

Koukám, jak rozšiřujeme řady receptů z domácí lučiny;-). Velmi hezké Aničko:yes:

zizala zizala (moderátorka)

3. 5. 2012 08:19

Aničko, tohle se Ti moc povedlo :yes:

pipre pipre

3. 5. 2012 07:41

To je paráda!:yes:

Irrena Irrena

3. 5. 2012 07:35

Aničko krása:yes:

finneta

3. 5. 2012 07:31

to je úžasný nápad. jen se zeptám - má to konzistenci, že se to dá namazat? přiznám se, že mi to přijde díky želatině "tužší" než aby se to dalo namazat. ale jinak - smekám před každým, kdo improvizuje;-);-)

Betyna

2. 5. 2012 22:08

:yes: moc pěkné

Bibinka Bibinka

2. 5. 2012 21:51

Anna Kocikova:Aničko víš co, já to vyzkouším s tou "domácí lučinou", to může být hodně dobrý a jemný;-) Pěknej nápd i fotky:-) Máš 7.bodík jasnej:yes:
Jéééé,:-Dono je to v poznámce a tu jsem nečetla-tak sorry:-D

magdalenka magdalenka

2. 5. 2012 21:47

Nádhera!!!:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sýrová pěna recept sýrová želatina syrova rolada zelatina sÿrová pěna něco dobrého na zub recept šunkovo-sýrová pěna šunkovo sýrová pěna sametove dezerty moucniky masité a sýrové pěny sametový sýr

Suroviny: želatina prášková, mléko, jogurt, pažitka, libeček, vejce, cibulka lahůdková, paprika čerstvá červená, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Sýrové sametové pohlazení

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qDJp