Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter

Hodnocení receptu je 5,0 (65×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 5. 2012 10:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 763 kJ / 421 kcal
Bílkoviny1,58 g
Tuky41,67 g
Vláknina5,45 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V Bavorsku se tento pokrm podává při pivních slavnostech. Jako přílohu k tomu můžeme dostat čerstvé preclíky a samozřejmě vychlazené pivo. Pro větší pikantnost můžeme jeden camembert nahradit romadurem.

Zdroj - Nejlepší recepty Katka ( staré vydání)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

29. 5. 2012 11:18

to vypadá hodně dobře:-p

1974andrea 1974andrea

28. 5. 2012 15:35

marcelka395:Marci, díky moc:-K, to je teda pořádnej talíř:-)). Jsem ráda, že vám chutnalo

marcelka395 marcelka395

28. 5. 2012 14:20

pomazánku jsem dělala v pátek a je vynikající:yes:;-)dovoluji si přidat fotku:-8:-K

1974andrea 1974andrea

27. 5. 2012 08:24

k.k.:Koukám, žes měl včera k večeři vtipnou kaši;-):-D

k.k.

26. 5. 2012 22:57

Indiánko a nemáš u teho staršího vydání i ten camembert, třeba ho tam strčili a tys zapomněla:-p:-8:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 5. 2012 22:52

1974andrea:Andri,určitě vyzkouším:yes:jen nevěřím,že to u nás vyjde uležet do druhého dne;-):-D:-D

1974andrea 1974andrea

26. 5. 2012 22:46

Anna Kocikova:Aničko, tohle je fakt dobrota, určitě byste si pošmákli;-):-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 5. 2012 22:38

O co já jsem všechno za mé nepřítomnosti přišla:-OAle také dobře,alespoň si to slintání odbudu najednou:-D:-D
Moc krásná bašta:-K+20:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

26. 5. 2012 19:24

Moc vám všem děkuji:-K, je to opravdu velmi dobré, hlavně druhý den po rozležení:-p

Pajaska Pajaska

26. 5. 2012 19:16

To bych si s chutí smlsla.:yes::yes:

rebeka rebeka

26. 5. 2012 18:43

nádherná pomazánka:-K:yes::yes:

jarka skrobakova

25. 5. 2012 16:26

to bude dobrota, to vyzkouším:-)):yes::yes::yes::-p

lemarti

24. 5. 2012 22:34

Andrejko toto má rád můj manžel;-)receptů na tuto bavorskou dobrotu je spousty,sama dělám 3 druhy a každý chutná úplně jinak;-)věřím,že i podle tebe to bude pochoutka:-p+ je proto jasný:-K:-K

Drobek Drobek

24. 5. 2012 21:20

Děkuju strašně moc, znám z Mnichova, dělal jsem to podle obsahu na krabičce - čeho je nejvíc, první atd.:-p
Tak teď si ho udělám jak má být.:-K

vseumel

24. 5. 2012 20:05

Jednoduché, rychlé, dostupné :yes:;-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomazánka z camembertu bavorská pivní pomazánka pomazánka s romadurem obatzer obazter pivní speciality camembert pomazánka pomazánka camembert obazter recept dobroty z bavorska pomazánka z kamembertu bavorský pivní sýr pomazánka obatzer bavorska sýrová pomazánka pomazanka z camembert pivní pomazánka recept na bavorskou pomazanku bavorske syrove pomazanky sýrová pomazánka obatzter sýrová pomazánka s romadůrem

Suroviny: sýr camembert, smetana kysaná, máslo, cibule, pažitka, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, sůl

TopRecepty.cz

Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7YpA