Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový řízek s celerem

Hodnocení receptu je 5,0 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

12. 6. 2012 12:25

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 006 kJ / 240 kcal
Bílkoviny9,43 g
Tuky17,02 g
Vláknina8,15 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 466 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy8,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-starší vydání DIA kuchařky

Toto jsou 2 porce.

Jedna porce zhruba obsahuje:

12g sacharidů, 25g bílkovin, 17g tuků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

12. 6. 2012 13:49

Celer mám ráda a řízeček vypadá moc pěkně+3:yes::yes:

majda1512

12. 6. 2012 13:31

Miluji celer, takže to bude určitě dobrotka :-) :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový řízek celerové řízky vepřové řízky s celerem celer recepty recepty celer veprove rizky vepřový řízek s celerem a sýrem vepřové řízky na celeru vepřový řízek s celerovým salátem řízky s celerem mlety rizek s celerem vepřový plátek s celerem a citronem vepřové maso s celerem maso na celeru s rajským protlakem

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř, celer, šťáva citronová, tuk rostlinný, cibule, sýr eidam, protlak rajčatový, olej

TopRecepty.cz

Vepřový řízek s celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g8MD